غذای تابستانی و محبوب ایرانی ها جهانی شد

گروه فرهنگی: آب‌دوغ خیار از آن دست غذاهای اصیل ایرانی است که تابستان‌ها حسابی طرفدار پیدا می‌کند و خیلی ها برای نجات از شر گرما به این غذا پناه می برند. به گزارش همشهری آنلاین، حالا دستور تهیه این غذای محبوب در بخش آشپزی نیویورک‌تایمز آمده و بازتاب زیادی هم داشته است. نیویورک‌تایمز نوشته: «این […]

گروه فرهنگی: آب‌دوغ خیار از آن دست غذاهای اصیل ایرانی است که تابستان‌ها حسابی طرفدار پیدا می‌کند و خیلی ها برای نجات از شر گرما به این غذا پناه می برند.

به گزارش همشهری آنلاین، حالا دستور تهیه این غذای محبوب در بخش آشپزی نیویورک‌تایمز آمده و بازتاب زیادی هم داشته است. نیویورک‌تایمز نوشته: «این سوپ سرد کلاسیک ایرانی زیبا و ساده، برای روزهای گرم تابستانی، از آن غذاهایی است که وقتی آن را می‌خورید، انگار با صندلی نشسته‌اید توی یخچال! دوغ به مایعی گفته می‌شود که طی یک فرایند از ماست به‌ دست می‌آید، اما این غذا اغلب با مخلوط ماست و آب تهیه می‌شود. در اینجا، دوغ خامه‌ای و تند با ماست ساده و چیزهای مختلف دیگر مخلوط می‌شود. سپس مجموعه‌ای از مواد خنک کننده، ترد، شیرین و خوش طعم به این دوغ اضافه می‌شود، همراه با گیاهان و ادویه‌ها برای یک وعده غذایی با طراوت و رضایت‌بخش.»