نوش آبادی: رئیس جمهور به اصولی که اعلام کرده پایبند است/ نباید قضاوت عجولانه نسبت به عملکرد ۱۰۰ روزه دولت داشت
حسین نوش آبادی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به میزان تحقق شعار وفاق ملی در طول فعالیت سه ماهه دولت چهاردهم، بیان کرد: طبیعی است که با گذشت حدود ۱۰۰ روز از فعالیت دولت چهاردهم اکنون نمی توان یک ارزیابی دقیقی از میزان تحقق وعده های شخص رئیس جمهور و دولت ایشان در […]
حسین نوش آبادی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به میزان تحقق شعار وفاق ملی در طول فعالیت سه ماهه دولت چهاردهم، بیان کرد: طبیعی است که با گذشت حدود ۱۰۰ روز از فعالیت دولت چهاردهم اکنون نمی توان یک ارزیابی دقیقی از میزان تحقق وعده های شخص رئیس جمهور و دولت ایشان در حوزه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: رئیس جمهور در سه ماه گذشته مواضع اصولی و بنیادی در خصوص مسائل منطقهای و بیان واقعیت های روز منطقه غرب آسیا و همچنین دیدگاه های روشنی در خصوص جبهه مقاومت داشتند و حمایتهای صریحی از جریان مقاومت چه در محافل داخلی و چه در محافل خارجی اتخاذ کردند که نقطه درخشان کارنامه عملکردی ایشان در ۱۰۰ روز گذشته است.
مواضع رئیس جمهور در خصوص مسائل بین المللی در چارچوب مواضع نظام است
وی در ادامه اظهار کرد: مواضعی که ایشان اتخاذ کردند در راستای مواضع اصولی نظام بوده است. در مباحث اقتصادی نیز باید منتظر ماند که تیم اقتصادی دولت باتوجه به فراز و نشیب هایی که ما امروز از لحاظ اقتصادی و سیاسی در سطح منطقه داریم، چقدر توان مدیریت دارند. اکنون زود است که ما بخواهیم پیامدهای سیاستهای اقتصادی دولت را در این ۱۰۰ روز ارزیابی کنیم؛ چراکه مسائل اقتصادی صرفا به برنامه ریزی های داخلی باز نمی گردد؛ بلکه متاثر از شرایط منطقه ای و بین المللی نیز هست. همه نهادها و دستگاه ها باید تلاش کنند که دولت در راستای تحقق ثبات اقتصادی گام بردارد.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: دولت اولین بودجه خود را نیز تقدیم مجلس کرده است. هم نگاه انتقادی و هم نگاه خوش بینانه نسبت به لایحه بودجه ارائه شده وجود دارد. امیدوار هستیم که لایحه بودجه سال آینده به تحقق وعده های اقتصادی رئیس جمهور کمک کرده و شاهد رفع ناترازی هایی که امروز در حوزه انرژی با آن مواجه هستیم، باشیم. ما باید الگوی مصرف درست را در جامعه تعریف کرده و مشوق های لازم را برای مدیریت مصرف انرژی لحاظ کنیم. یارانه انرژی باید عادلانه تقسیم شود. باید با مکانیسم مناسب افرادی که از یارانه سوخت استفاده نمی کنند را از این یارانه بهره مند سازیم.
مسائل فرهنگی را باید جدا از مسائل جناحی و سیاسی دید
وی در ادامه تاکید کرد: در حوزه های فرهنگی حساسیت بالا است. همه سعی می کنند در مسائل فرهنگی اظهار نظر کنند. مسائل فرهنگی را باید از مسائل جناح ها و احزاب گروه های سیاسی جدا کنیم. فرهنگ یک معقوله بنیادین بوده و از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به ویژه در نظام جمهوری اسلامی ایران که بنیادهای اصلی آن بر مبانی اعتقادی و فرهنگی بنا شده است. باید خیلی مراقبت کرد تا فرهنگ ما با اظهار نظرها و مواضع سیاسی برخی از گروه ها آسیب نبیند. چارچوب فرهنگی باید در نهادهای قانونی شکل بگیرد. اصول و روش ها و برنامه ها باید در نهادهای بالادستی حوزه فرهنگی تهیه شود. باید از افراط و تفریط نیز فاصله گرفت. مجلس دارای ارکان فرهنگی است. در دولت نیز شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد. باید نظرات این ارکان تجمیع و برنامه ها پخته شود و همه برای حرکت در ریل فرهنگی مناسب به جمع بندی برسند.
مجلس قضاوت عجولانه نسبت به عملکرد ۱۰۰ روزه دولت نداشته باشد
وی افزود: مسئله اشتغال، خانواده و آسیب های اجتماعی هر کدام دارای نهادهای متولی هستند که از بودجه استفاده می کنند باید تحت مراقبت و کنترل قرار بگیرند. باید برای پدیده های اجتماعی فکری کرد. انتظاری که از مجلس می رود این بوده که قضاوت عجولانه نسبت به کارکرد سه ماهه دولت نداشته باشند. بلکه باید به دولت کمک کرده و فرصت داده شود تا دولت از همه ابزارها و امکانات خود استفاده کند. نباید بدبینانه برخورد شود. نباید برخورد احساسی با دولت شود. همه ارکان نظام باید برای پیشبرد برنامه های دولت کمک کنند.
رئیس جمهور برای تحقق وفاق ملی در تلاش است
وی در ادامه بیان کرد: همان طوری که مقام معظم رهبری فرمودند همه ما وظیفه داریم که با همگرایی و وفاق به دولت برای پیشبرد مسائل کشور کمک کنیم. همان طوری که رئیس جمهور گفت با وفاق می توان مشکلات را حل کرد. اما باید وفاق را به خوبی تبیین کنیم. وفاق یعنی استفاده از نیروهای توانمند، متعهد و سالم که هم دارای تخصص و هم دارای تعهد هستند. باید در انتصابات افراد شایسته به کار گرفته شوند. همان طوری که رئیس جمهور تلاش کردند باید از همه افرادی که دارای توانمندی و تجربه هستند استفاده شود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: شخص رئیس جمهور به آنچه که می گوید معتقد است و یک اصول و چارچوبی را در ذهن خود ترسیم کرده است و در تلاش است تا آن را محقق کند. رئیس جمهور در حال تلاش برای تحقق وفاق ملی است. در سطوح پایین تر نباید ترجمه دیگری از مفهوم وفاق داشته باشند. وفاق به معنای همگرایی و همسویی همه نهادها برای تحقق ارمان های نظام اسلامی است. باید وفاق بر روی پیشبرد برنامه ها و پرهیز از افراد و تفریط و دوری از نگاه های شخصی و سلیقه ای صورت بگیرد. شخص رئیس جمهور این موضوع را دنبال می کند. باید این نگاه واقع بینانه در تمام سطوح مدیریت کشور توسعه پیدا کند. آقای پزشکیان دارای تجربه مدیریت خوبی است و ذهن روشنی نسبت به مسائل دارد. رئیس جمهور به دنبال بهره گیری از همه ظرفیت ها و توانمندی ها است. انتظار می رود همه این نگاه را دنبال کنند.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰