مقدار ۲۷ تن کود کشاورزی دی آمونیوم فسفات جهت توزیع بین انبار کارگزاران به شهرستان بوانات ارسال شد
کلمه نیوز_ حمید ابراهیمیزاده گفت: دومین عامل محدود کننده تولید محصولات کشاورزی در بیشتر خاکهای ایران کمبود عنصر فسفر میباشد. این عنصر نقش زیادی در متابولیسم گیاهی داشته و یکی از عناصر غذایی ضروری برای رشد و توسعه گیاه میباشد. تامین مقدار کافی فسفر باعث رشد سریع، افزایش رشد ریشه و زودرسی محصول میشود. کود دی آمونیوم فسفات یکی از پرمصرفترین کودهای شیمیایی فسفره در جهان است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس اعلام کرد: ازت آمونیاکی موجود در این کود به دلیل سرعت حلالیت بالا و حرکت به سمت ریشه و جذب توسط گیاه، باعث جذب بیشتر فسفر در خاکهای کشاورزی، توسعه ریشه و تقویت گیاه میشود. همچنین هدررفت نیتروژن آمونیاکی نسبت به نیتروژن نیتراتی کمتر میباشد.
این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: برای حمایت از حقوق کشاورزان در عملیات پایش، کنترل و جلوگیری از ورود کودهای ناسالم به چرخه کشاورزی استان، اقدامات مستمری توسط مدیریت این شرکت از کارخانههای تولیدی تا انبار کارگزاریها انجام میشود.
ابراهیمیزاده در پایان گفت: این مقدار کود بر اساس حواله الکترونیکی که از سوی مراکز خدمات جهاد کشاورزی صادر شده، برای عاملین توزیع کود کشاورزی در سطح شهرستان بوانات که زیر نظر این مدیریت فعالیت میکنند ارسال شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰