نظام حقوقی علوی و فاطمی ایران باید در دنیا الگو شود
آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در پنجاه و چهارمین همایش اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران به میزبانی استان مرکزی در هتل امیرکبیر اراک، افزود: می خواهیم این حقوق که اساس آن بر الطاف است را به عنوان یک الگوی زنده،سربلند و موفق به دنیا معرفی کنیم، بنابراین باید با همت های بلند در راه شکوفایی نظام حقوقی و اساسی در مقام نظر منظومه خداپسندانه را در بخش های مختلف و در میدان عمل، تئوری و نظر و عرضه در جایگاه های جهانی نظام ولایی که ریشه در اهل بیت دارد که ایران را باعث افتخار می دانستند و همواره ایران در رابطه با اسلام فداکاری کرده و اسلام نیز به ما شجاعت و شکوفایی داده را اجرایی کنیم.
وی اظهار کرد: امروز شرایط ایران حساس است و برخورد آمریکا با ما برخورد دوگانه ای است و اسرائیل هر جنایتی بخواهد انجام بدهد مقید نیست و به هیچ اصلی پایبند نیست، پاکستان و هند هر دو قدرت اتمی دارند و کاری با آنها ندارند و با جمهوری اسلامی برخورد می کنند و تحریم می کنند و در واقع آنها به هر بهانه ای ایران را تحریم می کنند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: شرایط ما مقدس و حساس است، غربی ها با ما برخورد چند گانه دارند و نمی خواهند نظام ما مستقل باشد و ما باید برای رفع نقاط ضعف تلاش کنیم.
آیت اله دری نجف آبادی افزود: وکلا سرمایه های ارزنده کشور هستند که می توانند موارد را تجزیه و تحلیل کنند و یکی از راهکارهای مهم و حکیمانه کانون وکلا نمایندگانی است که در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ورود می کنند و این افراد از دانش بالای قضایی، حقوقی و کارشناسی باید برخوردار باشند چون تصمیمات مهم قضایی را اخذ می کنند.
وی با بیان اینکه برای آینده درخواست دارم افراد شایسته، حقوق دان های حتی بینالمللی را راهی مجلس کنیم، ابراز کرد: در حقوق بینالملل خلا بزرگی را حس می کنم و برای رفع آن نیاز به کمک شما دارم تا این موضوع را رفع کنیم.
آیت اله دری نجف آبادی اضافه کرد: آنها باید افرادی باشند که در دفاع خردمندانه و حکیمانه از نظام اسلامی بتوانند خوب کار را انجام دهند و از لحاظ ابعاد منطقه ای باید شایسته بودن ایران را نشان بدهیم.
وی یادآور شد: کارهای وکلا دو بعد دارد بعد ملکی و ملکوتی که بعد ملکوتی اعمال ما مهم است، شخصیت، هویت و آخرت را می سازد و نیاز به حق طلبی، عدالت خواهی و صفا دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰