گزارش ایسنا از اولین روز بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور

اولین روز جلسات علنی مجلس شورای اسلامی برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور برگزار شد.

به گزارش ایسنا، اولین روز از جلسات علنی مجلس برای بررسی لایحه بودجه سال آینده کل کشور امروز (یکشنبه) یازدهم آذر ۱۴۰۳ به ریاست محمد باقر قالیباف رئیس مجلس  تشکیل شد.

پیش از ورود مجلس شورای اسلامی به بررسی جزییات لایحه بودجه سال ۱۴۰۴،‌ رئیس مجلس شرایط ارائه پیشنهادات از سوی نمایندگان در جریان لایحه بودجه را تشریح کرد و گفت:  در جریان بررسی بودجه، نمایندگان نمی‌توانند پیشنهادات خلاف قانون برنامه را مطرح کنند همچنین اجازه طرح پیشنهاداتی که قانون‌گذاری جدید باشد، داده نمی‌شود.

قالیباف تاکید کرد که پیشنهادات هزینه‌ای که محل درآمد آن مشخص نباشد هم در مجلس شورای اسلامی بررسی نمی‌شود، تشخیص این موارد با صلاحیت معاونت قوانین است و ما قبل از هر جلسه تک تک پیشنهادات را بررسی می‌کنیم.

با موافقت نمایندگان، از امروز جلسات مجلس شورای اسلامی در سه نوبت صبح، عصر و شب برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ تشکیل می‌شود.

در جریان بررسی بودجه سال ۱۴۰۴ در اولین روز، نمایندگان مجلس موارد زیر را به تصویب رساندند.

مصوبات

* باتصویب بند الف تبصره ۱ بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۴ در بخش درآمدی، سقف معافیت‌های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی را تعیین شد.

* با تصویب بند ب تبصره ۱ لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ در بخش درآمدی، سازوکار دریافت مالیات پزشکان را تعیین شد.

* با تصویب بند پ تبصره ۱ لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ در بخش درآمدی، نمایندگان با افزایش اختیارات سازمان امور مالیاتی کشور جهت ارائه معافیت‌های مالیاتی موافقت کردند.

تذکرات

در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ در بخش درآمدی، نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان در تذکری در پاسخ به محسن زنگنه، که گفته بود در حال حاضر برخی از پزشکان اصرار بر عدم استفاده بیماران از کارت خوان را داشته و از آنان تقاضای وجه نقد، دلار، طلا و رمز ارز می‌کنند و این اقدام پزشکان باید مصداق اقدامات ماده ۲۰۱ قانون مالیات مستقیم قلمداد شود، گفت: جامعه پزشکی بیش از ۳۶۰ شهید در زمان کرونا داده است. البته عده کمی از پزشکان تخلف می‌کنند که پیشنهاد آقای زنگنه پیشنهاد خوبی بود و با متخلفان در هر صنفی باید برخورد شود، اما اینکه به شکل ناعادلانه‌ای مالیات را فقط برای یک قشر بگذاریم و  اقشار دیگر فراموش شوند، درست نیست.

فاطمه محمدبیگی افزود: درحال حاضر  نیاز داریم که به قشر نخبگانمان در حوزه سلامت دسترسی داشته باشیم و ارتقاء سلامت مردم را تضمین کنیم. اغلب پزشکان که پزشکان عمومی هستند از لحاظ معیشتی مشکل دارند.

ادامه دارد…