بازار داخلی “مارون” در صدر درآمدزایی

خوزستان - میزان درآمد عملیاتی پتروشیمی مارون در هشتمین ماه سال جاری نسبت به ماه دوره مشابه سال گذشته ۴۸ درصد افزایش یافت و همچنین درآمد‌های تجمیعی این پتروشیمی نسبت به ۸ ماه نخست سال گذشته شاهد ۸۳ درصد افزایش درآمد بود.

کلمه نیوز – شرکت پتروشیمی مارون در آبان‌ماه سال ۱۴۰۳ عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشته و موفق به ثبت رشد قابل‌توجهی در میزان درآمدزایی نسبت به دوره مشابه سال گذشته شده است. این عملکرد نه‌تن‌ها محدود به این ماه نبوده، بلکه در تمام ماه‌های سپری‌شده از سال مالی جاری نیز روندی صعودی و مثبت را نشان داده است.

با گذشت ۸ ماه از سال مالی جاری، پتروشیمی مارون توانسته است در تمامی ادوار عملکردی خود رشد درآمدی را نسبت به سال گذشته حفظ کند و به‌عنوان یکی از نماد‌های موفقیت در صنعت پتروشیمی کشور شناخته شود. این موفقیت نشان‌دهنده مدیریت کارآمد، بهره‌وری بالا و تقاضای پایدار برای محصولات این شرکت است که جایگاه آن را در بازار داخلی و خارجی بیش‌ازپیش تقویت کرده است.

پتروشیمی مارون در آبان ماه سال جاری مجموع درآمدزایی که از فروش محصولات در این دوره ماهانه به ثبت رساند، معطوف به بازار‌های داخلی و صادراتی بود. مارون از حضور در این ۲ بازار به درآمدزایی ۴ هزار و ۶۲۸ میلیارد تومانی دست پیدا کرد.

از ابتدای سال مالی که ۸ ماه گذشته است، درآمد تجمیعی که پتروشیمی مارون شناسایی کرد مبلغی بالغ‌بر ۳۴ همت بود. بیشترین سهم درآمدزایی پتروشیمی مارون در دوره ۸ ماهه منتهی به آبان ماه سال ۱۴۰۳ مربوط به بازار داخل ایران با ۲۵ همت بود و مابقی آن از فروش محصولات در بازار صادراتی شکل گرفت.

درآمد ماهانه‌ای که پتروشیمی مارون در آبان ماه از خود بر جای گذاشت در مقایسه با میانگین درآمد ۷ ماه گذشته ۸.۸۸ درصد بالاتر بود. با توجه به میزان درآمد تجمیعی که مارون در ۸ ماه سپری‌شده از ابتدای سال مالی شناسایی کرد، ۹۳ درصد از درآمد ۱۲ ماهه سال گذشته خود را پوشش داده است.

میزان درآمد عملیاتی پتروشیمی مارون در هشتمین ماه سال جاری نسبت به ماه دوره مشابه سال گذشته ۴۸ درصد افزایش یافت و همچنین درآمد‌های تجمیعی این پتروشیمی نسبت به ۸ ماه نخست سال گذشته شاهد ۸۳ درصد افزایش درآمد بود.

بیشترین درآمدزایی که پتروشیمی مارون در این دوره ماهانه از فروش محصولات شناسایی کرد مربوط به «اتیلن» با مبلغ یک هزار و ۱۹۵ میلیارد تومان بود که این مبلغ در بازار داخل کشور رقم خورد. نرخ فروش این محصول در این دوره زمانی بالغ‌بر ۲۷ میلیون تومان در ازای هر تن مورد معامله قرار گرفت.