پیشنهاد عضو کمیسیون جهش و رونق تولید برای حرکت به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر

مریم عبدالهی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ناترازی انرژی در کشور و اظهار کرد: کمبود انرژی در کشور، تاب‌آوری صنایع را به پایین‌ترین حد خود در چند دهه گذشته رسانده که این وضعیت بر سرمایه‌گذاری صنعتی تاثیر می‌گذارد؛ لذا عدم اطمینان از تامین انرژی پایدار می‌تواند پایه‌های سرمایه‌گذاری صنعتی در کشور را متزلزل […]

مریم عبدالهی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ناترازی انرژی در کشور و اظهار کرد: کمبود انرژی در کشور، تاب‌آوری صنایع را به پایین‌ترین حد خود در چند دهه گذشته رسانده که این وضعیت بر سرمایه‌گذاری صنعتی تاثیر می‌گذارد؛ لذا عدم اطمینان از تامین انرژی پایدار می‌تواند پایه‌های سرمایه‌گذاری صنعتی در کشور را متزلزل کند.

وی افزود: برای رفع این مشکل باید توجه جدی‌تری به تامین انرژی مصرفی صنایع شود که در این راستا اجرای ماده ۲۵ قانون بهبود محیط ضروری است. طبق این قانون اولویت با تامین انرژی واحدهای تولیدی است.

نماینده میانه و ترکمنچای در مجلس خاطرنشان کرد: حمایت ویژه از صنایع در مواقع بحرانی و اضطراری  می‌تواند به ایجاد ثبات در تأمین انرژی مورد نیاز آنها کمک کرده و شرایط را به سمت امکان سرمایه گذاری بیشتر در این بخش سوق دهد.

عبداللهی با اشاره به اهمیت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: با توجه به این‌که انرژی‌های تجدیدپذیر می‌توانند نقش بسیار مهمی در آینده صنایع کشور ایفا کنند، باید به سمت تامین برق مصرفی صنایع از انرژی‌های تجدیدپذیر رفت.

وی اضافه کرد: با توجه به سهم ناچیز ما در تولید انرژی از این منابع، باید صنایع را به تولید انرژی خود از منابع تجدیدپذیر تشویق کرد که در این صورت نه تنها می‌تواند نیازهای انرژی خود را تأمین کند بلکه به توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست کمک کرده و در نهایت آینده‌ای سبز و پایدار برای سرزمینمان به ارمغان می‌آید.

انتهای پیام