امروز گذاشتن کتاب نهج البلاغه روی میز مدیران دردی دوا نمی کند/ باید به محتوای راهبردی کلمات و جملات گهر بار مولای متقیان عمل نمود
کلمه نیوز_ حجت الاسلام یوسف خواجه امیری به مناسبت میلاد حضرت علی (ع) که با حضور مردم منطقه سعدی در حسینیه و مسجد امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد گفت: مهمترین ضعف مردم در دوران حکومت امیرالمؤمنین علی (ع) بی بصیرتی مردم زمان خویش بود که اگر مردم به دنبال دنیا طلبی و تفکر مادی گری نبودند و فهم صحیحی از فرمایشات حضرت علی (ع) داشتند، شاید تاریخ به گونه ای دیگر رقم می خورد.
حجتالاسلام یوسف خواجه امیری، به نقش بی بدیل مردم در اداره جامعه اشاره کرد و گفت: مردم با انتخاب خود به طور مستقیم و غیرمستقیم در اکثر شئون، فعالیت های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و مهمتر از همه اقتصادی دخیل هستند.
وی در ادامه تفکر خدمت به محرومین و مستضعفین را، راهبرد کلان امیرالمؤمنین و ترویج این تفکر در سطح جامعه عنوان کرد و افزود: سیره امامین انقلاب هم جامه عمل پوشاندن به این نوع تفکر است که از نگاه ایشان محرومان و مستضعفان ولی نعمتان جامعه و صاحبان اصلی نظام و انقلاب هستند.
خواجه امیری، در ادامه ضمن اینکه در مقابل محرومان و مستضعفان همه ما مسئول هستیم، خیر دنیا و آخرت را در رسیدگی به این قشر از جامعه عنوان کرد و خاطرنشان کرد: توجه به قشر محرومین و مستضعفین ضامن بقای انقلاب است.
این مقام مسئول در ناحیه احمد بن موسی (ع) شیراز، ابراز داشت: هر کسی بسته به جایگاه و مسئولیتی که دارد باید نقش خود را در خدمت به محرومین در عرصه میدان و عمل نشان دهد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه احمد بن موسی (ع) شیراز، خدمت به محرومین و مستضعفین جامعه را کوچکترین وظیفه مسئولین دانست و گفت:امروز گذاشتن کتاب نهج البلاغه روی میز مدیران دردی دوا نمی کند، مسئولین باید تلاش کنند تا به محتوای راهبردی کلمات و جملات گهر بار مولای متقیان جامه عمل بپوشانند.
وی اضافه کرد و افزود: صرف اینکه جملات را زیبا بیان بکنیم اما از عمل تهی باشیم موجب فاصله گرفتن محرومان و مستضعفان از آرمان های اصیل نظام، انقلاب و اسلام است و عاقبت این بی عملی ضرر و خسران عظیم خواهد بود.
حجتالاسلام خواجه امیری در پایان خطاب به برخی از مسئولین که در اقوال جزو مدیران برتر هستند گفت: چرا اطراف شهر شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) باید فقر بیداد کند و مسئولینی که وظیفه خدمت به محرومان و مستضعفان جامعه را دارند به صورت محسوس در این عرصه ورود نمی کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0