مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی:

کیفیت نان به مهارت و دانش نانوا بستگی دارد

مرکزی-کلمه نیوز-مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: کیفیت نان به مهارت و دانش نانوا بستگی دارد چرا که در استان آرد یکسانی توزیع می‌شود و اگر نان نانوایی مشکل دارد به مهارت و طرز پخت نانوا برمی‌گردد.

غلامرضا ملکی در نشست صمیمی با مردم در جوار امام‌زادگان عبدلله و آمنه‌خاتون علیهم‌السلام در اراک و به همت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی برگزار شد، افزود: مردم باید در خصوص کیفیت نان از نانوایی‌ها مطالبه‌گری داشته باشند، چرا که این حق مردم است و بابت نان و آرد توزیع شده ۲۵۰ هزار میلیارد ریال یارانه دولتی به نانوایی‌ها تعلق گرفته است.

وی با اشاره به اینکه نانوایی‌های با کیفیت هم که نان خوبی را پخت می‌کنند تشویق خواهند شد، ابراز کرد: در استان مرکزی ۴۴۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده که سه برابر نیاز استان بوده و رکورد تاریخی در استان ثبت شد.

وی ادامه داد: یک‌هزار و ۶۰۰ نانوایی در استان و ۵۵۰ نانوایی در اراک نیز وجود دارد و در توزیع آرد فرایندی که هر روز انجام می‌شود بسیار سنگین و پیچیده است، ضمن اینکه روزانه ۳۰۰ هزار کیسه آرد به طور مستقیم به خبازی‌ها توزیع می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی اظهار کرد: با توجه به اینکه در کشور ما نان برکت الهی است و در فرهنگ و احادیث و روایات ما به آن تاکید بسیار شده است استان مرکزی تصمیم گرفت که توزیع و پخت نان سالم و کامل را در دستور کار خود قرار دارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی تصریح کرد: موضوع نان موضوع حساسی است و پرمصرف‌ترین کالا در ایران است سرانه مصرف نان در ایران نسبت به دنیا به طور متوسط دو برابر است.

ملکی افزود: نان کامل بسیاری از نیازهای انسان را تامین و تعداد زیادی از بیماری‌ها را نیز دفع می‌کند، بنابراین طرح نهضت احیای نان کامل با موافقت استاندار در استان راه‌اندازی شد که این یک طرح پایدار است.

وی بیان کرد: در این طرح اصلاح نان و آرد باید انجام شود و ۲۰ سازمان درگیر اجرای این نهضت شدند، همچنین نانوایی‌هایی که در استان نمونه هستند و پخت با کیفیت دارند برای این کار انتخاب شده و از ظرفیت صدا و سیما برای فرهنگ‌سازی و استفاده از نان کامل در خانواده‌ها استفاده شده است.