نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی:

مصرف روزانه ۵۰۰ هزار لیتر مازوت در نیروگاه

مرکزی-کلمه نیوز-نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر روزانه ۵۰۰ هزار لیتر سوخت مورد نیاز نیروگاه از مازوت کم‌سولفور استفاده می‌شود و قول داده شده به محض تأمین مازوت کم‌سولفور به میزان حداقل ۲ میلیون لیتر در شبانه‌روز تا تأمین گاز از این سوخت استفاده شود.

نادرقلی ابراهیمی در نشست صمیمی با مردم که در جوار امامزادگان عبدالله و آمنه خاتون (ع) اراک به همت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی برگزار شد، افزود: آلودگی اراک ناشی از نیروگاه‌ها، پالایشگاه، پتروشیمی و آلومینیوم‌سازی است و ۷۰ الی ۷۵ درصد آلودگی ناشی از کارخانجات است که باید این مسئله مدیریت شود.

وی اظهار کرد: با مصوبه‌ای که گذرانده شد، به خصوص برای نیروگاه‌ها، مقرر شد مازوت‌سوزی قطع شود اما به‌دلیل عدم درایت، ذخیره سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها کسری ایجاد شده، مجبور شدند برای تأمین برق نیروگاه‌ها از گاز استفاده کنند که وظیفه ما هم مورد سؤال قرار دادن و تذکر دادن به رئیس‌جمهور، وزرا و مسئولان مربوطه در این خصوص است.

ابراهیمی در خصوص پروژه مسکن ملی نیز ابراز کرد: با توجه به مشکلاتی که پروژه مسکن ملی ۸ هزار و ۱۱۲ واحدی اراک داشت بر اساس آخرین تصمیمی که با حضور وزیر راه و شهرسازی و استاندار گرفته شد، از فرصت صندوق ملی برای تأمین مصالح و نقدینگی مورد نیاز این پروژه استفاده خواهد شد، تا بخشی از مشکل پروژه حل شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: صورت‌ جلسه تهیه شده و باید سریع‌تر ابلاغ شود که پیمانکار پروژه ۸ هزار و ۱۱۲ واحدی بتواند از این فرصت به دست آمده استفاده کند.

وی افزود: یک قسمت دیگر هم مربوط به وام ۵۵۰ میلیونی است که باید در یک مرحله به ۶۵۰ میلیون و در مرحله بعد به ۸۵۰ میلیون ارتقا پیدا کند، تا مشکل نقدینگی نیز حل شود.

ابراهیمی بیان کرد: شهر اراک یکی از هشت شهر بزرگ کشور است و اولین شهر مهندسی‌ساز کشور در دوره قاجار است. توسعه نامتوازن باعث شده شهر اراک دچار مشکلات زیرساختی، عدم سرمایه‌گذاری و مشکلات ارتباطی و فرهنگی شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: استان مرکزی هفت نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد که مجمع نمایندگان استان را تشکیل می‌دهد و اولویت آنها اجرای برنامه‌های ملی و استانی و توزیع در ۱۲ شهرستان است.