استفاده از تمام ظرفیت های دانشگاه برای ارایه خدمات درمانی به مادارن باردار و نوزادان/ قدردانی معاون درمان دانشگاه از همکاری همه جانبه در تخلیه اضطراری بیمارستان حضرت زینب (س)
کلمه نیوز_ در روزهای گذشته خمیدگی یکی از ستون های طبقه زیرزمین بیمارستان حضرت زینب (س) شیراز موجب شد تا تخلیه این بیمارستان برای پیشگیری از بروز هرگونه حادثه احتمالی انجام شود.
«امین نیاکان» در این باره گفت: بر همین اساس با حضور مسوولان ارشد، مدیران و کارکنان دانشگاه در محل بیمارستان حضرت زینب (س) و همکاری سایر دستگاه های امدادی و اجرایی استان فرآیند انتقال بیماران به سایر بیمارستان های شیراز انجام شد.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: بر اساس ظرفیت های سایر بیمارستان ها، بیماران با رعایت استانداردهای لازم و همراهی پزشکان و پرستاران برای تکمیل درمان و دریافت خدمات لازم در مراکز درمانی مشخص شده، پذیرش شدند.
معاون درمان دانشگاه تلاشهای بیوقفه و هماهنگی در انتقال ایمن بیماران به مراکز درمانی دیگر را نشان از تعهد و حس مسوولیتپذیری بالای کارکنان مجموعه سلامت دانست و ابراز امیدواری کرد که با رفع مشکلات موجود و بازسازی ساختمان، بیمارستان در آینده ای نزدیک فعالیت خود را از سر گیرد و شاهد بهرهبرداری از بیمارستانهای جدید در حال ساخت دانشگاه نیز باشیم.
نیاکان خاطرنشان کرد: تکمیل و راهاندازی بیمارستانهای جدید در شیراز، از اولویت های اصلی مجموعه دانشگاه بوده و تجهیز بیمارستانهای جدید با تکنولوژیهای روز دنیا و تجهیزات پزشکی پیشرفته، کیفیت خدمات درمانی را افزایش میدهد که این موضوع به بهبود فرآیند درمان و کاهش زمان انتظار بیماران کمک شایانی خواهد کرد.
این مقام مسوول در دانشگاه اضافه کرد: تسریع در ساخت، تکمیل، تجهیز و راهاندازی بیمارستانهای جدید در شیراز امری حیاتی است که میتواند به بهبود کیفیت زندگی مردم و ارتقاء سطح سلامت آنها کمک کند و این امر نیازمند حمایت همه جانبه مسوولان ارشد استانی و کشوری است.
نیاکان همچنین از برگزاری نشست های متعدد در راستای ارتقای ارایه خدمات درمانی به مادارن باردار و نوزادان خبر داد و گفت: با همکاری و همراهی اساتید گروه های مختلف آموزشی و درمانی، معاونت ها و واحدهای زیرمجموعه دانشگاه و استفاده از تمام ظرفیت ها در تلاش هستیم تا کیفیت ارایه خدمات درمانی به مادارن باردار و نوزادان بیش از پیش ارتقا یابد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰