مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در همایش روز جهانی غذا تاکید کرد؛

ضرورت تلاش صنعتگران و تولیدکنندگان حوزه غذا در راستای حفظ تقدس غذا، نان و سفره به عنوان فرهنگ اصیل ایرانی

فارس_ همایش روز جهانی ایمنی غذا صبح امروز با حضور مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مدیران ارشد استان و صنعتگران و تولیدکنندگان حوزه غذا برگزار شد.

کلمه نیوز_ مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این همایش، ضمن تبریک اعیاد دهه امامت و ولایت به ویژه عید سعید غدیر خم، از تلاش دست اندرکاران و برگزار کنندگان این همایش قدردانی کرد.

«کوروش عزیزی» بر اهمیت و ضرورت تامین غذای سالم در راستای بهبود کیفیت مواد غذایی از مزرعه تا سفره برای مردم تاکید کرد و اظهار داشت: توانمندی‌های حوزه غذا در شیراز و استان فارس، موجب افتخار و سربلندی کشور است.

او ضمن تاکید بر تلاش برای حفظ ایمنی غذا، عنوان کرد: تقدس غذا در فرهنگ ایرانیان نهادینه شده و نگاه، ارزش و احترام ایرانیان برای غذا، نان و سفره بسیار مورد توجه بوده و هست و این تقدس برای صنعتگران و تولید کننده‌های حوزه غذا، باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.

عزیزی با تاکید بر تلاش برای تولید مواد غذایی و ارائه سالم آن تا سفره مردم، در خصوص رفع مخاطرات حوزه غذا، تامین سلامت مواد غذایی، مخاطرات مواد نگهدارنده و آفت کش‌ها مطالبی عنوان کرد و افزود: تلاش فعالان حوزه غذا باید در راستای تامین سلامت عمومی باشد.

این مقام مسوول در دانشگاه در ادامه با تاکید بر اهمیت ارتباط بین پژوهشگران و جامعه دانشگاهی با صنعتگران و فعالان حوزه غذا، گفت: توسعه این ارتباطات موجب بهبود کیفیت و ایمنی غذا شده و در نتیجه جامعه سالم‌تری خواهیم داشت.

او با اشاره به نظارت‌های بازرسان حوزه غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از فعالان این حوزه نیز قدردانی کرد.

مشاور عالی رئیس دانشگاه با تاکید بر تلاش برای پیشگیری از مسمومیت غذایی و تامین سلامت جامعه، عنوان کرد: آمارها نشان می دهند که بیش از ۲۰۰ بیماری مرتبط با مسمومیت غذایی سالانه ثبت شده است و همچنین سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر دچار مسمومیت غذایی شده و بیش از ۴۰۰ هزار مرگ نیز بر اثر مسمومیت غذایی در جهان رخ می دهد.

تاکید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر اهمیت ایمنی و سلامت فرآورده‌های غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی به عنوان اولویت‌های اصلی مسوولان دانشگاه

معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این آیین عنوان کرد: ایمنی و سلامت فرآورده‌های غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی، همواره از اولویت‌های اصلی ما در معاونت غذا و دارو است.

«محمد جواد خشنود» با بیان اینکه ما معتقدیم تولیدکنندگان بهترین ناظران تولید هستند و نقش تعیین‌کننده‌ای در تضمین کیفیت محصولات دارند، افزود: در این میان، مسوولان فنی نیز به ‌عنوان نمایندگان امین معاونت و مشاوران صنعت، نقشی اساسی در حفظ سلامت جامعه ایفا می‌کنند.

او با اشاره به اینکه امروزه فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی می‌توانند به بهبود فرآیند تولید، کنترل کیفیت، کاهش ضایعات و نوآوری در محصولات کمک شایانی کنند، عنوان کرد: پیشنهاد می کنیم صنعت با حمایت از دانشجویان مستعد از طریق بورس تحصیلی، در تربیت نیروهای متخصص آینده نقش فعال‌تری ایفا کند؛ بی شک، با همکاری و تعهد جمعی، می‌توانیم گامی مؤثر در ارتقای سلامت جامعه برداریم.

«محمدجواد عسکری» نماینده مردم شهرستان های داراب و زرین دشت و رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس شورای اسلامی، «مرتضی شریفی» مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، «اکبر اجرایی» رییس حوزه ریاست دانشگاه و جمعی از مدیران ارشد استان و دانشگاه نیز در این همایش حضور داشتند.

این همایش صبح امروز پنجشنبه بیست و دوم خرداد ۱۴۰۴ در سالن همایش مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار شد.