جسد قطعه قطعه شده کارگردان سینمای ایران کشف شد

قتل فجیع بابک خرمدین کارگردان سینمای ایران در حالی صورت گرفته که جسد قطعه قطعه شده او در شهرک اکباتان کشف شده است. با کشف جسد قطعه قطعه فردی در یک سطل زباله در شهرک اکباتان تهران، قتل بابک خرمدین، تایید شد. این جنایت در حالی صورت گرفته که عاملان قتل، پس از تکه تکه کردن بابک […]

قتل فجیع بابک خرمدین کارگردان سینمای ایران در حالی صورت گرفته که جسد قطعه قطعه شده او در شهرک اکباتان کشف شده است. با کشف جسد قطعه قطعه فردی در یک سطل زباله در شهرک اکباتان تهران، قتل بابک خرمدین، تایید شد. این جنایت در حالی صورت گرفته که عاملان قتل، پس از تکه تکه کردن بابک خرمدین، قطعات پیکر او را در یک سطح زباله حوالی خانه پدری‌اش رها کرده‌اند.
این در حالی است که دقایقی پیش، شواهدی به دست آمده که نشان می‌دهد بابک خرمدین به دست پدر و مادرش به قتل رسیده است.
آیا عامل قتل بابک خرمدین پدر و مادرش بوده‌اند ؟!
پدر بابک خرمدین به مقامات پلیس جنایی گفته که او را با مواد بیهوشی از پای درآورده و پس از قطعه قطعه کردن، جسد او را در سطل زباله حوالی منزل در شهرک اکباتان رها کرده است. به گفته شاهدان عینی، پلیس پدر و مادر بابک خرمدین را بازداشت کرده و به نظر می‌رسد، تحقیقات در این رابطه ادامه دارد.
گزارش پلیس
جسد مثله شده یک مرد جوان صبح ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ در یک سطل زباله در خیابان نفیسی، محله اکباتان کشف شد، این پیکر بعد از مرگ قطعه قطعه شده است. مأموران کلانتری ۱۳۵، تشخیص هویت و تجسس با حضور در محل کشف جسد و تشکیل پرونده به بررسی ابعاد این قتل پرداختند.
اعترافات پدر بابک خرمدین
 پدر بابک خرمدین در اعترافات خود گفت: پسرم مجرد بود، به خاطر اختلافاتی که داشتیم صبح قتل – روز یکشنبه- او را با خوراندن مواد بیهوشی، بیهوش کردم سپس با ضربات چاقو به قتل رساندم و برای خارج کردن جسدش آن را تکه تکه کرده و در نزدیک‌ترین سطل آشغال خیابانی انداختم.

بیوگرافی هنری
بابک خرمدین متولد ۱۳۵۳؛ تهران است.

  1. کارشناسی ارشد سینما,دانشکده هنرهای زیبا,دانشگاه تهران,فارغ التحصیل ۱۳۸۸
    گذراندن دوره فیلم سازی یکساله در انجمن سینمای جوانان دفتر تهران ۱۳۷۹
    ساخت سه فیلم کوتاه داستانی به نام های “برش” ۱۳۸۳ به مدت( ۱۲ دقیقه)

 – “بور بیجاده رنگ” ۱۳۸۶( ۲۲ دقیقه)
– “سه شنبه:مامان” ۱۳۸۸( ۹ دقیقه)
– فیلم نیمه بلند داستانی “روزن (کورسو)” ۱۳۸۹ ( ۴۲ دقیقه ) با حمایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی .
–  فیلم بلند داستانی “سوگنامه ای برای یاشار” ۱۳۹۲ ساخته شده در لندن ( ۷۲ دقیقه).
۴٫عضویت در خانه سینما (سمت: کارگردان)
۵٫برنده جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی برای ” بور بیجاده رنگ” در جشنواره بین المللی فیلم آسا (فیلم های انسان دوستانه) ۱۳۸۸ وکاندید در (فیلمنامه ، تصویر برداری ، تدوین و صدا)
– برنده دیپلم افتخار بهترین کارگردانی برای فیلم “بور بیجاده رنگ” در پنجمین جشنواره بین المللی پروین اعتصامی۱۳۸۸
– برنده جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه و بهترین صدا برای فیلم “بور بیجاده رنگ” درششمین جشنواره دانشجویی فیلم نهال ( دانشگاه هنر)۱۳۸۸ و کاندید بهترین ( تصویر برداری و تدوین)