تکثیر مصنوعی یک گونه ماهی در خطر انقراض
گروه جامعه: عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان گفت: تکثیر مصنوعی جمعیت ماهی کُلمه تالاب انزلی به منظور بازسازی ذخایر برای اولین بار توسط تیم تحقیقاتی دانشگاه گیلان انجام شد.دکتر بهرام فلاحتکار اظهار کرد: ماهی کُلمه (Rutilus caspicus) یکی از ماهیان ارزشمند دریای خزر است که از لحاظ بوم شناختی و اقتصادی از اهمیت ویژه ای […]
عضو هیات علمی دانشگاه گیلان ادامه داد: همین امر سبب شده است که این گونه ارزشمند جزو ماهیان در خطر انقراض دسته بندی شود. از این رو برنامه ریزی برای بازسازی ذخایر و حفظ جمعیت این گونه امری ضروری تلقی می شود.
فلاحتکار خاطرنشان کرد: در همین راستا تکثیر مصنوعی جمعیت ماهی کُلمه تالاب انزلی با استفاده از تکنیک های جدید هورمونتراپی برای اولین بار توسط دانشجویان دانشگاه گیلان انجام گرفت و بیش از ۵۰۰ هزار قطعه لارو به منظور رهاسازی به محیط های آبی تولید گردید. وی افزود: این پژوهش با همکاری اداره کل شیلات گیلان و مرکز بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی ماهیان استخوانی شهید انصاری انجام شد، می تواند بطور قابل توجهی جمعیت این گونه ارزشمند را که نقش پر اهمیتی در معیشت صیادان تالاب انزلی دارد بهبود بخشد.
به گزارش ایسنا؛ گروه تحقیقاتی این دانشگاه شامل عرفان اکبری نرگسی دانشجوی مقطع دکتری و دانیال گروهی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و تحت راهنمایی دکتر بهرام فلاحتکار عضو هیات علمی گروه شیلات دانشگاه گیلان انجام گرفت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0