۴۰ درصد فوتیهای کرونای کشور در تهران
گروه جامعه: مدیرعامل بهشت زهرا (س) گفت: به طور متوسط در تهران ۱۷۰ نفر در روز متوفیان کرونایی هستند و ۴۰ درصد فوتیهای کشور از کرونا در تهران اتفاق میافتد. سعید خال در دیدار با سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار کرد: با شیوع بیماری کرونا در اول اسفند ۱۳۹۸ همه بخشها […]
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با تشریح فعالیت خستگی ناپذیر ٢ هزار و ۲٠٠ نفر کارکنان زحمت کش این سازمان، گفت: در امور متوفیان ۲۴ فرآیند اعم از تغسیل، تکفین، تدفین و مراسم و… و. انجام می شود که همکاران سازمان بیوقفه در این حوز مشغول کار هستند و ۱۵۰ نفر از آنها دچار بیماری کرونا شدند ولی سلامت خود را به دست آوردند.
خال افزود: در این دوران چندین بار تستهای لازم از کارمندان گرفته شد و امیدواریم بتوانیم حافظ سلامتی شان باشیم.وی همچنین اظهار کرد: روزانه به طور متوسط ۲۰۰ نفر فوتی در بهشت زهرا (س) پذیرش میشد که با شیوع کرونا برخی روزها به ۴۰۰ نفر رسید؛ به طور متوسط ۱۷۰ نفر در روز متوفیان کرونایی داریم. ۴۰ درصد فوتیهای کشور از کرونا در تهران اتفاق افتاده ولی هیچگاه وقفهای در انجام وظایف صورت نگرفته است.
مدیرعامل بهشت زهرا (س) گفت: با وجود این که برخی کشورها گورهای دسته جمعی یا موقت برای تدفین متوفیان از کرونا درست کردهاند و یا به سوزاندن اجساد روی آوردهاند، اما براساس وظیفه شرعی و انسانی خود تنها کشوری هستیم که تطهیر متوفیان را با آب و براساس اصول شرعی انجام میدهیم. ضمن اینکه به متوفیان سایر ادیان رسمی کشور نیز در گورستانهای اختصاصی خود یاری رساندهایم.
درادامه این جلسه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تلاشهای مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) تقدیر کرد و اظهار داشت: عوامل این سازمان در زمانی که بسیاری از افراد حاضر به حضور در صحنه مقابله با بیماری کرونا نبودند به خوبی و به صورت تخصصی و با رعایت کرامت انسانی بیش از ۳۰ هزار بیمار کرونایی از دنیا رفته مورد تغسیل و تکفین قرار دادند و با عزت مراسم خاک سپاری آنها را انجام دادند و تسلی خاطر بازماندگان بودند.
عاملی گفت: در ایام دنیاگیری ویروس کرونا، این همکاران شما بودند که همراه با کادر درمان و گروههای داوطلب و جهادی جلوههای فراموش نشدنی و تاریخی از مواسات و همدلی به نمایش گذاشتند و با از خودگذشتگی لحظات زیبایی از نوعدوستی آفریدند.وی تاکید کرد: تدفین متوفیان در مزارهایی که خودشان انتخاب می کنند امری پسندیده است؛ چرا که جداسازی آنها می تواند مشکلات اجتماعی در آینده پدید آورد و اضطراب و نگرانی بازماندگان را افزایش دهد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰