چند هشدار در مورد مصرف سیاه‌دانه و عسل

معجون سیاه‌دانه با عسل یک معجون طبیعی است؛ اما از آن به عنوان دارو یاد می‌شود. این یعنی مصرف خودسرانه این معجون ممکن است برای برخی افراد ایجاد مشکل کند. پس حتما در این زمینه با متخصص طب سنتی یا پزشک معالج خود مشورت کنید.

گروه ایرنا زندگی –  سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می‌شود. این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می‌کردند. مصرف سیاه‌دانه برای زنان شیرده مفید است، زیرا باعث افزایش ترشح شیر می‌شود. نام‌های دیگر سیاه‌دانه، سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی است.