نمک ایمنی بدن را درمقابل کرونا ضعیف می‌کند

گروه علمی: نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که مصرف مکرر نمک افراد را در برابر بیماری‌های ناشی از باکتری‌ها و ویروس‌ها (مانند COVID-۱۹) آسیب‌پذیرتر می‌کند.مطالعه‌ای اخیراً در ژورنال Circulation منتشر شده است که نتایج آن نشان می‌دهد افزایش مقادیر سدیم در خون بر نحوه آماده شدن نوع خاصی از گلبول‌های سفید برای واکنش هنگام احساس […]

گروه علمی: نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که مصرف مکرر نمک افراد را در برابر بیماری‌های ناشی از باکتری‌ها و ویروس‌ها (مانند COVID-۱۹) آسیب‌پذیرتر می‌کند.مطالعه‌ای اخیراً در ژورنال Circulation منتشر شده است که نتایج آن نشان می‌دهد افزایش مقادیر سدیم در خون بر نحوه آماده شدن نوع خاصی از گلبول‌های سفید برای واکنش هنگام احساس سلول ناسالم تأثیر می‌گذارد.

گروهی از پژوهشگران انستیتوی زیست‌شناسی برلین به بررسی متابولیسم سلول‌های ایمنی بدن، که در معرض غلظت زیاد نمک قرار گرفته‌اند، پرداخته و دریافتند که این موضوع زنجیره تنفسی را مختل می‌کند و سلول‌ها ATP کمتری تولید می‌کنند و اکسیژن کمتری مصرف می‌کنند. ATP، یا آدنوزین تری فسفات، به عنوان سوختی که انرژی تمام سلول‌ها را تأمین می‌کند تعریف شده است و انرژی لازم برای قدرت عضلات و تنظیم سوخت‌وساز بدن را فراهم می‌کند.طبق این مطالعه، متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که بزرگسالان مصرف روزانه خود را حداکثر به پنج یا شش گرم نمک محدود کنند. این محاسبه شامل نمکی است که در غذاهای فرآوری شده پنهان است.