تاثیر نان سبوس‌دار برای کاهش خطر بیماری قلبی

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف فیبر کافی برای سلامتی مهم است، اما ممکن است برخی از منابع فیبر نسبت به سایر این منابع برای سلامت قلب بهتر باشد.

گروه ایرنا زندگی – فیبر موجود در خوراکی‌هایی مانند سبزیجات و غلات برای هضم، متابولیسم و طول عمر بسیار مهم هستند اما تحقیقات جدید نشان می دهد که فیبر غلات کامل ممکن است مزایای منحصر به فردی نسبت به سایر خوراکی های فیبردار برای سلامت قلب داشته باشد. بر اساس نتایج این مطالعه‌ که ۳۱ مارس در نشریه JAMA Network Open منتشر شد، فیبر غلات کامل مانند نان تیره، سبوس و غلات بیشتر از فیبر میوه ها و سبزیجات، التهاب و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می دهد.