صعود شش رتبه‌ای سرعت اینترنت موبایل

میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران در ماه مارس ۲۰۲۲، به ۲۴.۹۰ مگابیت‌برثانیه رسیده و ایران را در جایگاه ۷۴ از میان ۱۴۱ کشور قرار داده که شش پله بالاتر از ماه گذشته است.

به گزارش ایسنا، سرعت اینترنت یکی از فاکتورهای کیفی خدمات اینترنتی محسوب می‌شود و البته این روزها به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کاربران اینترنتی تبدیل شده و بسیاری از افراد از افت کیفیت اینترنت شکایت دارند. وب‌سایت Speedtest شاخص‌های جهانی اینترنت را در کشورها بررسی می‌کند و مشاهده آمار این وب‌سایت می‌تواند نشان دهد اینترنت در یک ماه گذشته در ایران به چه صورت بوده است.  

طبق آخرین آمار منتشر شده در اسپیدتست، تا ماه مارس سال ۲۰۲۲، میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۲۹.۹۶ مگابیت‌ بر ثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۸.۷۰ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۲۹ میلی‌ثانیه است. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه جهانی سرعت دانلود، ۶۲.۵۲ مگابیت‌ بر ثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود ۲۶.۹۸ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۱۰ میلی‌ثانیه است.

صعود شش رتبه‌ای سرعت اینترنت موبایل

در حالی که تا ماه فوریه سال ۲۰۲۲، میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۲۹.۹۱ مگابیت‌ بر ثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۸.۵۴ مگابیت‌ بر ثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه جهانی سرعت دانلود، ۶۰.۷۶ مگابیت‌ بر ثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود ۲۵.۹۵ مگابیت‌برثانیه بود.

رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان تا ماه مارس ۲۰۲۲، به ترتیب به امارات متحده عربی (۱۳۵.۳۵ مگابیت‌برثانیه)، نروژ (۱۳۴.۷۳ مگابیت‌برثانیه)، قطر (۱۲۰.۶۹ مگابیت‌برثانیه)، کره جنوبی (۱۱۷.۹۵ مگابیت‌برثانیه) و هلند (۱۰۸.۳۳ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهن‌باند ثابت در جهان، به ترتیب به سنگاپور (۱۹۷.۹۷ مگابیت‌برثانیه)، شیلی (۱۹۷.۲۸ مگابیت‌برثانیه)، (۱۸۷.۸۰ مگابیت‌برثانیه) موناکو (۱۸۸.۶۶ مگابیت‌برثانیه، دانمارک (۱۷۰.۳۸ مگابیت‌برثانیه) و هنگ‌کنگ (۱۶۱.۹۳ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

میانه سرعت موبایل در ایران

در حال حاضر میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۴.۹۰ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۹.۳۹ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۳ میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به ۷۴ از میان ۱۴۱ کشور رسانده است.

صعود شش رتبه‌ای سرعت اینترنت موبایل

این در حالی است که در ماه فوریه سال ۲۰۲۲، میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۲.۴۲ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۸.۷۶ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۳ میلی‌ثانیه بود که رتبه ایران را به ۸۰ از میان ۱۴۱ کشور رسانده بود.

همچنین طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از کوزوو، بوتسوانا و میانمار سریع‌تر و از مالزی، فیجی و باهاماس کندتر است.

صعود شش رتبه‌ای سرعت اینترنت موبایل

در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه سرعت دانلود در ایران، ۹.۹۵ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱.۱۰ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۳۰ میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به ۱۴۵ از میان ۱۸۲ کشور می‌رساند.

این درحالی است که در فوریه ۲۰۲۲، در حوزه اینترنت ثابت، میانه سرعت دانلود در ایران، ۹.۷۸ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱.۳۱ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۲۹ میلی‌ثانیه بود و ایران در همان رتبه ۱۴۵ کشور قرار داشت.

همچنین طبق این آمار، اینترنت ثابت ایران در حال حاضر از تانزانیا، اوگاندو و الجزیره سریع‌تر و از روآندا، سیرالئون و لیبی کندتر است.

صعود شش رتبه‌ای سرعت اینترنت موبایل

انتهای پیام