ساماندهی اوضاع آشفته معماری در مشهد ضروری است
مهدی ناصحی روز دوشنبه در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: معماران و شهرسازان نباید اجازه دهند که معماری اسلامی- ایرانی به فراموشی سپرده شود.
وی خاطر نشان کرد: برای تقویت معماری ایرانی- اسلامی باید فرهنگسازی صورت گیرد تا زمینه خروج از فاجعه فعلی در حوزه معماری فراهم شود.
نایب رییس شورای اسلامی شهر مشهد در ادامه با اشاره به بازشدن گره ۱۷ ساله انتقال پادگان ارتش، افزود: طرح نهایی تغییر کاربری این پادگان در کمیسیون ماده پنج استان با همکاری و توافق ارتش، آستان قدس رضوی و شهرداری مشهد مصوب شد تا بازگشایی معابر و فضاهای سبز شهری موجود در این محدوده انجام گرفته و امکان استفاده عموم مردم از آن فراهم شود.
ناصحی افزود: پس از تایید مصوبه در شورای عالی معماری و شهرسازی بازگشایی مسیرها انجام خواهد شد.
طرح انتقال پادگان ارتش در مشهد از سال ۱۳۸۸ با توجه به منویات فرمانده کل قوا، فرماندهی کل ارتش و فرماندهی نیروی زمینی ارتش در دستور کار قرار گرفت.
اقدامات لازم برای جا به جایی پادگان مشهد با هماهنگی آستان قدس رضوی، پشتیبانی شورای اسلامی شهر مشهد و استانداری خراسان رضوی در زمینه تغییر کاربری اراضی ضلع جنوبی پادگان لشگر ۷۷ انجام شد.
زمینهای ارتش در ۲ بخش شمالی و جنوبی بزرگراه شهید سلیمانی مشهد واقع شده است. در بخش شمالی، پادگان ارتش و در بخش جنوبی بزرگراه، زمینهای موسوم به آبشار ۲ است که در سال ۱۳۸۸ موضوع طرح تفصیلی اراضی آبشار ۲ در کمیسیون ماده پنج مطرح شد و مصوبه این کمیسیون را دریافت کرد و پس از آن، این مصوبه به شورایعالی معماری و شهرسازی نیز فرستاده شد و در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ به تصویب رسید اما بعد از این مصوبه به دلیل اختلاف بین شهرداری و ارتش، تغییر کاربری پادگان تا این دولت بلاتکلیف ماند.
رییس شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این جلسه با اشاره به پیش رو بودن روز شوراها، خاطر نشان کرد: شوراهای شهر و روستا از مهمترین مظاهر تجلی اراده مردم و مردم سالاری دینی هستند.
حسن موحدیان افزود: شوراهای اسلامی در مسیر خدمترسانی به مردم با موانعی روبرو هستند که عدم آشنایی کامل مردم با جایگاه شورا از آن جمله است.
وی اضافه کرد: مردم گاهی توقعاتی از شوراها دارند که در توان این نهاد نیست، در شورای شهر مشهد تلاش میکنیم از تمام ظرفیت برای خدمترسانی به مردم استفاده کنیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0