پرداخت ۶۶ درصد از مطالبات کشاورزان خوزستانی
کلمه نیوز – امید جهان نژادیان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با اشاره به افزایش ورودی محمولههای گندم و کلزا به انبارها و سیلوهای استان افزود: در تلاش هستیم هر چه سریعتر تاخیر در پرداخت مطالبات کشاورزان را برطرف کنیم. وی بیان کرد: سهم عمده مطالبات کشاورزان گندم کار به حساب آنان واریز شد […]
کلمه نیوز – امید جهان نژادیان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با اشاره به افزایش ورودی محمولههای گندم و کلزا به انبارها و سیلوهای استان افزود: در تلاش هستیم هر چه سریعتر تاخیر در پرداخت مطالبات کشاورزان را برطرف کنیم.
وی بیان کرد: سهم عمده مطالبات کشاورزان گندم کار به حساب آنان واریز شد اما به دلیل شروع برداشت و خرید گندم و کلزا در سایر استانهای دیگر، پرداخت وجه برخی کشاورزان خوزستانی با تاخیر روبه رو شده ولی با تامین اعتبار جدید، وجه کشاورزان باقی مانده نیز به زودی به حساب آنان واریز خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با اشاره به افزایش ۱۳۰ درصدی نرخ خرید تضمینی گندم و ۳۶ درصدی بهای خرید دانه روغنی کلزا در سال جاری اظهار داشت: برای حمایت از کشاورزان اقدامات خوبی به انجام رسیده است و بدون شک با برنامه ریزی های انجام شده وافزایش سطح زیر کشت قراردادی، کشاورزان استان از مزایای بیشتری بهره مند خواهند شد.
وی اظهار داشت: هرسال بخشی از گندم تولید شده در کشور برای مصارف بذری و بخشی دیگر مصرف نان کشورتحویل مراکز خرید دولتی میشود.
تا روز دوشنبه ۱۲ اردیبهشت۵۱۰ هزار تن گندم و ۶۳هزار تن دانه روغنی کلزا در سامانه غله و خدمات بازرگانی خوزستان ثبت شده است.
خرید تضمینی گندم و دانه روغنی کلزا ۱۵۰هزار ریال و گندم ۱۱۵ هزار ریال (با احتساب ۱۰هزار ریال جایزه) است.
اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان برای کشاورزانی که امسال کشت قراردادی گندم انجام دادند و محصول خود را به سیلوهای استاندارد و کارخانه های آرد تحویل دهند ۴۰۰ ریال به ازای هرکیلوگرم به عنوان هزینه حمل پرداخت میکند.
استان خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵میلیون تن محصولات زراعی، باغی، فرآوردههای دامی و عسل، معادل ۱۴ درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور، در جایگاه نخست قرار دارد.
در ۲ سال بروز خشکسالی، کم آبی و ناکافی بودن آب ذخایر سدهای خوزستان، تولید بخش کشاورزی استان را تا ۲۵ درصد کاهش داده است.
امسال نیز با تداوم خشکسالی و کاهش ذخایر آب سدهای خوزستان، ممنوعیت و محدودیت کشت تابستانه و آب بر، میزان تولیدات بخش کشاوررزی استان بازهم کاهش مییابد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰