استاندار کرمانشاه:

ظرفیت‌ راکد شهرک‌های صنعتی کرمانشاه باید در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار گیرد

کرمانشاه- کلمه نیوز - استاندار کرمانشاه گفت: زمین‌های راکد و طرح‌های نیمه کاره و رها شده زیادی در شهرک‌های صنعتی وجود دارد که باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شده و این ظرفیت‌های آزاد شده در اختیار تولیدکنندگان و کارآفرینان واقعی قرار گیرد.

«بهمن امیری مقدم» چهارشنبه شب در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که با حضور معاونین استاندار، مدیران دستگاه‌های مختلف و فعالان بخش خصوصی برگزار شد؛ عنوان کرد: متاسفانه بخشی از زمین‌های شهرک‌ها در اختیار کسانی قرار گرفته که تاکنون هیچ اقدامی برای اجرای طرح‌های خود نکرده‌اند که باید سریعا این زمین‌ها پس گرفته شده و در اختیار کارآفرینان واقعی قرار گیرد.

وی تاکید کرد: همچنین تعدادی از واحدهای واقع در این شهرک های صنعتی همچنان راکد باقی مانده‌ اند که باید این واحدها هم هرچه سریعتر بر اساس یک برنامه ریزی مدون و زمان‌بندی شده صاحبان آن‌ها شناسایی و تعیین تکلیف نهایی شوند.

استاندار کرمانشاه همچنین عنوان کرد: تعدادی از شهرک‌های صنعتی استان از زیرساخت شهرک های مناسب برخوردار نیستند و شرکت شهرک‌های صنعتی باید با همکاری دستگاه های خدمات رسان این کمبودها را برطرف کند.

امیری مقدم همچنین تاکید کرد: سازمان صمت برای واحدهایی که بر طبق برنامه تعیین شده به بهره‌برداری می رسند، مشوق‌های مناسبی در نظر بگیرد و در کنار آن واحدهایی که روند اجرایی آن ها طولانی شده نیز جریمه و یا لغو قرارداد کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش از اقدام‌ شجاعانه دولت در مورد عادلانه کردن پرداخت یارانه ها تجلیل کرد و گفت: از مدت‌ها قبل نیاز به یک جراحی بزرگ در حوزه یارانه‌ها احساس می‌شد ولی دکتر رئیسی از آبروی خود مایه گذاشت و این برنامه را اجرایی کرد.

مدیر ارشد استان با تاکید بر اینکه اجرای این برنامه به سود نظام اسلامی، دولت و مردم است، افزود: توزیع یارانه‌ها عادلانه نیست و این یارانه ها اغلب به جیب کسانی می رود که نیازی هم‌ به دریافت آن ندارند و امروز برنامه توزیع عادلانه یارانه‌ها توسط دولت کلید خورده است.

وی افزود: انتظار می رود بخش خصوصی با همراهی سازنده و فعال و اقناع سازی، پرچمدار این تحول بزرگ و توسعه آفرین در کشور باشد و دولت و مردم را در این مسیر کمک کند.

امیری مقدم خاطرنشان کرد: جنگ روسیه و اوکراین باعث افزایش ۶۰ تا ۷۰ درصدی قیمت کالاهایی مانند گندم در دنیا شده است و در برخی کشورهای اروپایی جیره بندی شده است.

وی در دنباله سخنانش با تاکید بر ضرورت مستقل شدن مرزهای شیخ صله و سومار به لحاظ مبادلاتی تاکید کرد: باید بستر استفاده از ظرفیت مرزهای مبادلاتی در راستای توسعه همزمان واردات و صادرات را در استان فراهم کنیم.

امیری مقدم افزود: متاسفانه به دلیل مانع تراشی‌هایی که می شود، مغازه داران بازارچه جوانرود کالاهای خود را از بندر گناوه تامین می کنند در حالیکه باید امکان واردات همان کالا در مرزهای استان را فراهم کنیم و یک تیم ویژه مامور این کار شده است.