دو دانشکده در دو شهرستان هرمزگان مجوز فعالیت گرفتند/ سهم دارو استان به ۳ درصد افزایش یافت
دکتر غلامعلی جاودان همچنین از دریافت مجوز مرکز آموزش عالی سلامت بستک خبر داد وافزود : هم اکنون مجوز رسمی این دو دانشکده توسط وزارت بهداشت صادر شد و دانشکده پرستاری بندرلنگه و دانشکده بهداشت میناب بطور رسمی فعالیت خود را آغاز کردند که امیدواریم در کنکور امسال پذیرش دانشجو نیز در این مناطق داشته باشیم، دانشکده آموزش عالی بستک نیز مجوز آن صادر شده و مشغول به فعالیت است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این نشست با دستور کار تحلیل وضعیت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد : دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با ۸ دانشکده و یک مجتمع آموزش عالی در حال فعالیت است.
جاودان ادامه داد : اگر به دانشگاه نگاهی بیاندازیم، عنوان آن علوم پزشکی و خدماتی بهداشتی درمانی است و مهم ترین حوزه ای که به آن باید توجه شود بحث آموزش و پژوهش و همچنین مطالبات درمانی مردم است؛ اگر بتوانیم کارشناسان استان را خودمان تربیت کنیم و با برنامه ریزی در آموزش و پرورش، قبولی دانشکده های ما بیشتر بومی و منطقه ای باشد، می توانیم چالش کمبود نیرو را مرتفع کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان ۳۳۰ استاد دانشگاه ، ۳۳۰۰ دانشجو و ۴۴ رشته تحصیلی که ۵ رشته پی اچ دی و ۹ رشته بالینی و ۹ رشته کارشناسی ارشد وجود دارد ، اضافه کرد : با عنایت به سیاست های بالادستی مانند بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین فرمایشات مقام معظم رهبری و دستورالعمل های دولتی، می توانیم با این توجه، اثرات خوبی را در جامعه داشته باشیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به پرسش خبرنگاران گفت : همزمان با افزایش مصرف دارو ناشی از شیوع بیماری های ویروسی و تنفسی در استان علاوه بر سهم ۲ درصدی داروی اختصاصی وزارت بهداشت به استان با پیگیری های لازم این سهم از دارو به ۳ درصد افزایش یافت.
دکتر جاودان با بیان اینکه استان هرمزگان نیز به نسبت کشور دچار چالش کمبود دارو شده است ، عنوان کرد : در گذشته در درمان بیماریها ، خانواده ها حداقل مصرف دارو را داشتند، اما اکنون هر شخصی با کوچک ترین علائمی که دارد به سوی مصرف داروهای مختلف به مقدار زیاد روی می آورد که این موضوع نیاز به مدیریت دارد.
وی با اشاره به اینکه معنای آنتی بیوتیک چرک خشک کن نیست بلکه ضد حیات است ، مطرح کرد : آنتی بیوتیکها همگی عوارض جانبی دارند به همین دلیل به هیچ وجه مصرف بدون تجویز پزشک و بی رویه آن توصیه نمیشود و در جامعه نیاز به سواد سلامت است و مردم باید مصرف منطقی دارو را جدی بگیرند.
وی عنوان کرد : ۱۶۲ هزار عدد سرم وارد استان هرمزگان شده که بیش از ۳ درصد سهم دارویی کشور را در بر میگیرد در صورتی که سهم جمعیتی هرمزگان ۲ درصد کشوری است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در استان یادآور شد : آمار کرونا روزانه رصد می شود و این بیماری روند نزولی را در هرمزگان طی می کند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0