انجام بیش از ۳۸ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان
کلمه نیوز_ دکتر «عباس رضاییان زاده» گفت: در ماه مبارک رمضان و در راستای حفظ سلامت روزه داران و مردم استان، برنامه کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از سوی واحد سلامت محیط استان اجرا شد.
او افزود: این طرح با هدف تشدید کنترل، نظارت و بازرسی مستمر از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی ها و رستوران ها، کبابی ها، قنادی ها و نانوایی ها در قالب تیم های بازرسی در ساعت های اداری و غیر اداری و ایام تعطیل از ابتدای ماه رمضان انجام شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: در این مدت از سه هزار و ۱۷۰ واحد شیرینی فروشی، قنادی، عرضه آش و حلیم و محل های تهیه و فروش زولبیا و بامیه و ۲۹ هزار و ۹۹۹ بازدید از سایر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شد.
این مقام مسوول در دانشگاه با بیان این که ۲۲ هزار و ۲۶۵ سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی شامل سنجش روغن، دما، پی اچ، یُدسنجی، شوری سنجی و بار آلودگی سطوح در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این مدت از سوی بازرسان بهداشت محیط انجام شده، از ۴۰۰۵ بازدید بهداشتی از مساجد و اماکن متبرکه با تاکید بر فاصله گذاری، بهداشت فردی و عمومی در برگزاری آیین های ماه مبارک رمضان خبر داد.
دکتر رضائیان زاده گفت: در بازرسی های ماه رمضان امسال ۴۱ مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف تعطیل و ۶۳۵ مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
او افزود: در راستای حفظ سلامت روزه داران، هزار و ۸۷۸ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی، ۲۸ هزار و ۷۲۲ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و هشت هزار و ۵۳۶ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف نیز معدوم شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰