افزایش ۲ برابری تولید شکر در مجموعه هفت تپه
کلمه نیوز – عبدعلی ناصری مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان با اشاره به افزایش دو برابری تولید شکر در کشت و صنعت نیشکر هفت تپه نسبت به سال گذشته، اظهار کرد: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت، بیش از ۶۰ هزار تُن شکر در این مجموعه تولید شود.
این مقام مسئول با توجه به پیشرفت های چشمگیر هفت تپه گفت: تاکنون با برداشت ۵۲ درصدی مزارع نیشکر، بیش از ۳۲ هزار تُن شکر تولید شده است.
ناصری خروج از رکود و رسیدن به توسعه پایدار در هفت تپه را نتیجه «مشارکت و همدلی» کارگرانی برشمرد که با تلاشهای جهادی، زمینه را برای «جهش تولید» در سال جدید مهیا کردهاند.
وی ادامه داد: از آغاز برداشت نیشکر در سال گذشته تا امروز، بیش از ۴۱۱ هزار تُن نیشکر در این کشت و صنعت برداشت شده و تا پایان عملیات برداشت در اردیبهشت ماه امسال، به بیش از ۸۰۰ هزار تُن خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح برنامه های توسعه ای هفت تپه از جمله افزایش ظرفیت تولید، نوسازی تجهیزات و ماشین آلات و رسیدن به توسعه پایدار پرداخت و بیان کرد: با تداوم روند فعلی در سایه مشارکت و تلاش همه کارکنان، شاهد درخشش و پیشرفت روزافزون این شرکت نیشکری خواهیم بود.
ناصری همچنین از برنامه های این شرکت برای رسیدن به تولید حداکثری شکر و فعال کردن همه ظرفیت های غیرنیشکری خبر داد و گفت: در کنار تولید شکر، محصولات غیرنیشکری هفتتپه نیز روند مطلوبی را طی می کنند؛ روندی که در مدیریت بخش خصوصی متوقف شده بود. کشت مرکبات در سطح ۲۰ هکتار، راه اندازی حوضچه های پرورش ماهی، گلخانه ها، تاکستان، پرورش بلدرچین و دامداری ۶۷۷ رأسی از جمله این طرح ها است که در این واحد نیشکری فعال شده و رضایتمندی کارگران و کارکنان را به دنبال داشته است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰