فریدون داوری درگذشت

گروه فرهنگی: فریدون داوری، شاعر برجسته کهگیلویه و بویراحمدی دارفانی را وداع گفت.امین درخشان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فریدون داوری شاعر برجسته این استان بعد از یک دوره بیماری دارفانی را وداع گفت.   به گزارش ایبنا، وی افزود: این شاعر پس از حدود ۲۰ بستری در بیمارستان ام آر آی  شیراز، ساعت […]

گروه فرهنگی: فریدون داوری، شاعر برجسته کهگیلویه و بویراحمدی دارفانی را وداع گفت.امین درخشان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فریدون داوری شاعر برجسته این استان بعد از یک دوره بیماری دارفانی را وداع گفت.
 

به گزارش ایبنا، وی افزود: این شاعر پس از حدود ۲۰ بستری در بیمارستان ام آر آی  شیراز، ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه امروز پنجشنبه یکم آذر ماه ۱۴۰۳ درگذشت.وی با بیان اینکه امروز پیکر این شاعر هم استانی از شیراز به شهر یاسوج انتقال داده می شود، اظهار کرد: زمان و مکان تشییع و خاکسپاری این شاعر استان کهگیلویه و بویراحمد پس از مشخص شدن، اطلاع رسانی می شود.

 

درخشان بیان کرد: نشستی هماهنگی ها لازم جهت برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری این شاعر هم استان در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار کردیم.

گفتنی است که فریدون داوری از شاعران پیشکسوت در استان کهگیلویه و بویراحمد است که سروده‌های حماسی و آیینی وی همراه با نوای موسیقی محلی زمزمه گوش و دل هم استانی‌ها و لرتباران است و مردم این دیار نیز با خاطرات و شعرهای این شاعر نام آشنا زندگی می‌کنند. 

داوری ورود به عالم شعر و شاعری را از همان دوران نوجوانی و جوانی و با آن طبع شاعرانه و شیرین سخنی آغاز کرد و امروز به عنوان یکی از اسطوره‌ها در عرصه هنر و ادبیات و شعر آیینی در میان دوستداران و اصحاب فرهنگ و هنر شناخته می‌شود.

کسب رتبه نخست کنکور تربیت معلم، کسب رتبه ۲ در کنکور سراسری و ورود به دانشگاه شیراز در فارغ التحصیلی جز ۲۰ نفر اول بخش ارشد در دانشگاه آزاد نجف آباد از جمله سوابق تحصیلی داوری است.او در سال ۱۳۶۶ به دانشگاه شیراز راه یافت و در رشته زبان و ادبیات فارسی چون دوره تربیت معلمی خود با رتبه ممتاز و نخبه فارغ التحصیل و کارشناس شد.

پس از تحصیل در سمت‌های امور تربیتی آموزش و پرورش دهدشت، مسئول اموزش دانشگاه پیام نور، رئیس اداره ارشاد اسلامی گچساران، معاونت اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کار کرد.
داوری در قالب‌های کلاسیک غزل، مثنوی، قصیده و دو بیتی می‌سرایید اما شاهکارش را در غزل‌های ایلی‌اش نمایانده است. اشعار محلی را در دو قالب غزل و مثنوی سروده و زیبایی سخن او همراه با سادگیش باعث دلنشینی شعرش شده به گونه‌ای که در حافظه ایلی و فرهنگی استان از او چهره‌ای ماندگار ساخته است.