تجلیل صندوق حمایت از سه اسطوره ورزش

صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، مراسم تجلیل از سه اسطوره ورزش کشور در رشته‌های والیبال، فوتبال و کشتی در محل خانه پیشکسوتان برگزار کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، ظهر امروز (دوشنبه بیست و دوم آذرماه) مراسم تجلیل از اسطوره‌های بزرگ ورزش ایران محمد شریف زاده بوشهری پیشکسوت والیبال، فرامرز ظلی پیشکسوت فوتبال و ابراهیم جوادی پیشکسوت کشتی با حضور دکتر ابطحی مدیرعامل صندوق حمایت و جمع زیادی از پیشکسوتان نام‌آور و هم‌چنین نماینده فدراسیون پزشکی ورزشی با رعایت کامل موازین بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در هتل ورزش (خانه پیشکسوتان ورزش) برگزار شد.

ابطحی در این مراسم با بیان این که بسیار خرسندم که بار دیگر افتخار میزبانی شما تاجداران عرصه ورزش و شهریاران شهر ورزش را پیدا کرده‌ایم، اظهار کرد: به شما رادمردان ایران زمین پرافتخار، که پرچم سه رنگ این جغرافیای جان را در آوردگاه‌های مهم آسیایی، جهانی و المپیک به اهتزاز درآورده‌اید ادای احترام می‌کنیم. هم‌چنین ادای احترام می‌کنم به شما مردانی که شرف، غیرت، انسانیت و مردانگی را در وجود خود جمع کرده‌اید.

او در ادامه بیان کرد: سقراط فیلسوف برجسته معتقد است هرکس آرزویی دارد یکی ثروت می‌خواهد. یکی طول عمر می‌خواهد، یکی شهرت می‌خواهد اما بهترین آرزو آن است که انسان دوست خوب و یار موافقی داشته باشد. باید قدردان یاران و دوستان‌مان باشیم.

مدیرعامل صندوق هم‌چنین خبر داد: می‌خواهیم از ماه بعد مراسم تولد شما عزیزان را نیز برگزار کنیم؛ این هتل خانه شما پیشکسوتان است، استخر این مجموعه آماده خدمتگزاری به شما عزیزان است، قصد داریم از ساعت ۱۵ تا ۱۹ سانس‌های استخر این هتل را به شما عزیزان اختصاص دهیم.

محمد شریف زاده در مراسم تجلیل از خود گفت: ما نیز از جوانان انتظار داریم که راه ورزش را ادامه دهند و برای ایران افتخارآفرینی کنند. بنده ورزش را از کوچه شروع کردم و حتی برای ورزش کفش نداشتم اما هیچ وقت دست از تلاش برنداشتم.

شریف زاده که در حوزه علمی و صنعت نیز بسیار موفق بوده است تندیس یادبود خود که به دلیل فعالیت‌های علمی از دانشگاه تهران دریافت کرده بود را به ابطحی تقدیم کرد.

محمد شریف زاده بوشهری متولد فروردین ۱۳۱۳ درتهران است. او نخستین کاپیتان تیم ملی والیبال ایران است. او به همراه تیم ملی والیبال در سال ۱۹۵۸ به مدال نقره مسابقات آسیایی توکیو رسید.

فرامرز ظلی نیز در مراسم تجلیل از خود گفت: مراسم های تجلیل صندوق از پیشکسوتان تنها یک تجلیل عادی نیست بلکه یک ارتباط قلبی متقابل میان پیشکسوتان و این مجموعه و برگزارکنندگان این مراسم ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: پیشکسوتان بزرگانی هستند که در کوچه پس کوچه خاطره ها گم شده اند، در غم غربت و فراموشی مانده‌اند و انتظار دارند که دست‌هایی از روی مهر بر سر آن‌ها کشیده شود. برگزاری مراسم های تجلیل همان دست پر مهری است که از سوی صندوق به سوی آن ها دراز می شود و اثرات معنوی بسیار دارند.

فرامرز ظلی متولد ۱۳۲۱ است. وی از دروازه‌بانان پیشکسوت فوتبال، ایران است. وی سال‌ها در باشگاه پاس، تاج سابق تهران (استقلال کنونی) و تیم ملی فوتبال ایران بازی کرده و از دروازه‌بانان برجسته ایرانی به‌شمار می‌رود. ظلی به مدت هفت سال دروازه‌بان تیم ملی نیز بود.

هم‌چنین ابراهیم جوادی در مراسم تجلیل از خود گفت: از بودن در میان بزرگان ورزش کشور مفتخر هستم. خوشبختانه ما می توانیم در فواصل کوتاه دور هم جمع شویم و روحیه‌مان تازه شود و دیگر تنها در مراسم‌های غم و ختم دوستان‌مان دیدار تازه نکنیم.

ابراهیم جوادی‌ (زاده ۱۳۲۲ در قزوین) است. وی با ۴ بار پیاپی قهرمانی جهان، ۲ بار قهرمانی در بازی‌های آسیایی، مدال برنز المپیک ۱۹۷۲ مونیخ و قهرمانی در مهمترین تورنمنت‌های بین‌المللی دوران خود، هم‌چون جام دانکلف بلغارستان، جام تفلیس شوروی و جام تاتراس لهستان، پرافتخارترین کشتی‌گیر سبک‌وزن تاریخ کشتی ایران است. شکست از نیکولف بلغارستانی در المپیک مونیخ تنها شکست او در مسابقات جهانی و المپیک بود. جوادی در المپیک ۱۹۷۶ مونترال و ۱۹۹۲ بارسلونا هم به عنوان مربی همراه تیم ملی بود و همچنین مدتی ریاست هیات کشتی شهرستان کرج را برعهده داشت.

در ادامه این مراسم محمدرضا طالقانی، پیشکسوت کشتی گفت: این اقدام را باید تحسین کرد و قدر دانست. خوشحالیم که این مراسم ها خیلی زود شروع شد و تعدادی از بزرگانی که در مراسم های قبل تقدیر شدند هم اکنون در میان ما نیستند و باید از این که در زمان حیات از آن ها تقدیر شد خشنود باشیم.

وی افزود: مراسم های تجلیل یک جرقه است برای یادآوری قهرمانانی که زمانی افتخارآفرین بودند و پرچم ایران را برافراشتند و سرود کشورمان را در میادین جهانی طنین انداز کردند. در مورد بزرگانی که در این مراسم هستند تنها اشاره به این نکته کفایت می‌کند که این افراد با عشق و تلاش بسیار بدون هیچ پول و پاداشی برای کشور مدال می آوردند.

در این مراسم هم‌چنین مجید حلوایی و مهدی صابرپور درباره بزرگانی که از آنان تجلیل به عمل آمد صحبت کردند.

در این مراسم که بدون حضور رسانه های مکتوب برگزار شد بزرگانی چون حسین کلانی، محمد نصیری، محمدرضا طالقانی، پرویز عرب، منصور برزگر، بیژن ذوالفقارنسب، رحیم علی آبادی، سعید مراغه چیان، اصغر شرفی، پرویز میرزا حسن، رضا مشحون، تیمور غیاثی، عنایت آتشی، ناصر ابراهیمی، بهروز سلطانی، مهدی هویت دوست، منوچهر مقصودی، محمد دلیریان، بهرام مشتاقی، عباس خجسته، مهدی محبی، حسن حمیدی، علی اکبر جیرسرایی، محمد مشهدی اسماعیل، محمد مشهدی آقایی، حمید حاتمی، جلال کریمی، عباس نمازیان، سلمان حسام، عباس موسیوند، محمد صادقی، مجید حلوایی، احمد شوشتریف امیر حیدری و مهدی صابرپور حضور داشتند.

انتهای پیام