جستجوی حیات بیگانه با بررسی مولکولهای پیچیده
گروه علمی: زمانی که قصد جستجوی حیات فرازمینی را داریم یکی از معمولترین رویکردها جستجوی نشانههای زیستی است.به گزارش ایسنا ، نشانههای زیستی مواد شیمیایی هستند که توسط گونههایی از حیات به وجود میآیند، مانند فسفین که به تازگی در سیاره ونوس کشف شده است. اما کشف آنها مستلزم داشتن فرضیههای زیادی در مورد شکل […]
این گروه الگوریتمی ایجاد کردهاند که به پیچیدگی هر مولکول براساس پیوندهای آن نمرهای اختصاص میدهد و آن را “شماره گروه مولکولی” (molecular assembly (MA) number) نامیدند.این عدد را میتوان با استفاده از ابزارهایی که درون یک کاوشگر جا میشوند به دست آورد و اگر تعداد زیادی از این مولکولهای پیچیده در یک منطقه یافت شود نشان دهندهی آن است که باید آن منطقه را بهتر بررسی کرد.
سارا ایماری واکر(Sara Imari Walker) یکی از نویسندگان این مقاله از دانشکده زمین و اکتشافات فضایی دانشگاه “آریزونا” میگوید: این روش به ما کمک میکند که بدون نیاز به هرگونه دانش قبلی در مورد بیوشیمی مواد یک منطقه، وجود حیات را در آن تشخیص دهیم.این روش به جستجوی حیات بیگانه در آینده در ماموریتهای ناسا کمک خواهد کرد. این رویکرد کاملا جدید و تجربی است که در نهایت به آشکار شدن ماهیت حیات در جهان و نحوهی تشکیل آن از مواد شیمیایی بی جان کمک خواهد کرد.بخش هوشمندانه این روش آن است که در آن فرضیهای مطرح نمیشود. موجودات زنده مولکولهای پیچیدهتری تولید میکنند، بنابراین ما میتوانیم برای کشف حیات به دنبال مولکولهای پیچیده باشیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰