استان مرکزی الگو در رشد شبکه و محتوای فرهنگی
حجت الاسلام عزت زمانی با اشاره به اینکه بهره گیری از ابزار رسانه ای و هنری برای جذب و گسترش مخاطبان امری ضروری است افزود: روحانیون نقش موثری در تبلیغ و ترویج فرهنگ و معارف اسلامی داشته و دارند و همواره باید در این راستا تلاش کنند.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه در حوزه تبلیغ اصیل و سنتی در خوشبینانه ترین حالت ده درصد از مخاطبان را می توان مورد خطاب مستقیم قرار داد، افزود: قطعا برای گسترش دامنه مخاطب می بایست از ابزارهای رسانه ای و هنری بهره برد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه صرفا کار رسانه ای نمی تواند بر جان مخاطب اثر بگذارد، خاطر نشان کرد: آنچه قلوب را فتح میکند همان تبلیغ اصیل سنتی است و باید این دو در کنار هم انجام شود.
این مقام مسئول اضافه کرد: باید تلفیقی از تبلیغ اصیل سنتی در کنار بهره گیری از ابزار رسانه ای و به روز وجود داشته باشد تا به نتیجه مطلوب برسیم.
حجت الاسلام عزت زمانی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه ما باید حلقه های میانی تبلیغ را گسترش دهیم، خاطر نشان کرد: مردمی سازی تبلیغ اولویت ماست.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: یک نانوا، آرایشگر و … چطور می توانند مبلغ اسلام ناب باشند؟ این بستگی دارد به فهم ما از زیست بوم فرهنگی و اگر مسأله زیسب بوم را به خوبی درک نکنیم اساسا قدرت پاسخگویی مناسبی در موضوعات فرهنگی نخواهیم داشت.
وی با تاکید بر اینکه هنر ما در به میدان آوردن ظرفیتهای زیست بوم است، اظهار کرد: این بخش باید در حوزه تبلیغ اصیل در نظر گرفته شود.
وی اضافه کرد: سازمان می بایست برای موضوعات مختلف فرهنگی برنامه داشته باشد تا بتواند به رسالت خود در عرصه تبلیغ دین عمل کند.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد: اهتمام اداره کل تبلیغات استان مرکزی به رشد شبکه و محتوای فرهنگی استان مشهود است و می تواند الگو باشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0