خطر طغیان آفات پنبه در فارس
کلمه نیوز _ جاوید عباسی گفت: با توجه به میزان شکار این حشرات در تله های ردیابی و پیش آگاهی و افزایش دما، کشاورزان باید نسبت به پایش مزارع اقدام کنند.
وی با تاکید بر اینکه کشاورزان در صورت مشاهده لاروها و علائم خسارت به منظور مبارزه با کارشناسان جهاد کشاورزی مشورت کنند، تصریح کرد: مزارع شهرستان های داراب، زرین دشت، فسا ، لارستان و استهبان در معرض خطر بیشتری از مزارع سایر شهرستان های استان فارس قرار دارند.
عباسی اظهار کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی پیش بینی می شود تا پایان مرحله داشت پنبه هر ۲۰ الی ۳۰ روز جمعیت آفات مذکور طغیانی شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: لاروهای کرم خاردار به رنگ قهوه ای و دارای برآمدگی به شکل خار در پشت بدن و لاروهای کرم غوزه به رنگ سبز زیتونی تا قهوه ای با چهار نوار تیره در پشت بدن است.
وی اظهار کرد: لاروهای این حشرات قبل از تشکیل غوزه از جوانه انتهایی و در مراحلی بعدی از گل ها و غوزه ها تغذیه و موجب ریزش گل ها و غوزه ها و باز نشدن آنها می شوند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه سطح زیر کشت پنبه در این استان ۱۹۰۰۰هکتار پیش بینی شده است، بیان کرد: شهرستان های داراب، لارستان، زرین دشت و فسا و استهبان بیشترین سطح زیر کشت را دارند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰