تجربه، علم، دلسوزی، هماهنگی و همدلی، رمز موفقیت در برابر حوادث است
کلمه نیوز _ رئیس دانشگاه در نشست ستاد بحران دانشگاه، مواجهه با شرایط بحرانی و اورژانس را جزء ذاتی کار مجموعه سلامت دانست و خطاب به روسای شبکه های بهداشت و درمان و روسای بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز که به صورت وب کنفرانس در این نشست حضور داشتند، گفت: وقوع حوادث در سالیان گذشته نشان داده است که تجربه، علم، دلسوزی، هماهنگی و همدلی، مهم ترین رمز موفقیت در برابر حوادث است و می تواند به حل مسایل کمک کند.
«سید وحید حسینی» با بیان اینکه مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز مجموعه ای قوی و توانمند در تمام حوزه ها است، تاکید کرد که تمامی مجموعه دانشگاه با هدف رضایت الهی و خدمت به مردم، تمامی توان خود را به کار گیرند.
او رسالت مهم مجموعه سلامت را خدمت به مردم و حفظ جان آنان دانست و افزود: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی در زمینه بارندگی های شدید پایان هفته در فارس و به ویژه مناطق جنوب و جنوب شرقی استان، نیاز است تجهیزات پزشکی، تاسیسات و دارو در تمام شهرستان های استان مورد ارزیابی و پایش دقیق قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن ابراز امیدواری نسبت به عدم وقوع هرگونه سانحه، بر اهمیت آمادگی کامل تمامی بخش های زیرمپ مجموعه دانشگاه در برابر بحران های احتمالی تاکید کرد.
آمادگی کامل اورژانس و مراکز بهداشتی درمانی برای خدمت رسانی در شرایط بحرانی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با تقدیر از عملکرد خوب مدیران حوزه سلامت در سه شهرستان استهبان، داراب و نی ریز در حادثه سیل هفته گذشته گفت: بر اساس اعلام سازمان هواشناسی پیش بینی می شود از پنجم تا دهم مرداد بارندگی های شدید به ویژه در شهرستان های جنوب و جنوب شرق استان داشته باشیم.
«مهرداد شریفی» از روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها خواست تا با فعال سازی گروه های ارزیابی، وضعیت امکانات و تجهیزات مراکز درمانی و بیمارستان ها بررسی شده و امکانات موردنیاز به دانشگاه اعلام شود تا پیگیری لازم به موقع صورت گیرد.
او با تاکید بر ضرورت آمادگی کامل برای مواجهه با هر گونه حادثه احتمالی، پایش منظم وضعیت موجود را در دستور کار مسوولان سلامت شهرستان های استان قرار داد.
حضور در نشست های ستاد بحران در فرمانداری شهرستان ها، تعامل و هماهنگی با سازمان های امدادی مانند هلال احمر، سپاه و بسیج و برگزاری نشست های هم اندیشی با آنان، برنامه ریزی برای مواجهه با حوادث غیرمترقبه، ارزیابی وضعیت دارویی شهرستان ها، ارزیابی تجهیزات پزشکی و مصرفی موردنیاز، پیگیری برای افزایش نیروی انسانی در مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان ها در صورت نیاز، بررسی آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ در سطح استان و آمادگی کامل آنها و اطلاع رسانی به موقع از وضعیت شهرستان ها در وقوع حوادث احتمالی از دیگر محورهای مورد تاکید معاون درمان دانشگاه به روسای شبکه های بهداشت و درمان و روسای بیمارستان شهرستان ها بود.
شریفی، در ادامه از آماده باش کامل مراکز بهداشتی و درمانی شیراز و شهرستان ها و همچنین ناوگان اورژانس هوایی فارس خبر داد و از روسای بیمارستان ها خواست در زمینه افزایش ظرفیت تخت های بیمارستانی تدابیر لازم انجام شود.
او نخستین اصل در امداد و نجات و امدادرسانی را سلامت کارکنان حوزه سلامت عنوان کرد.
مدیران ارشد دانشگاه و نمایندگان معاونت های دانشگاه نیز در این نشست، گزارشی از اقدامات و فعالیت های حوزه های خود در زمینه مقابله با بحران ارایه کردند.
این نشست، صبح روز، سوم مرداد ۱۴۰۱ در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، برگزار شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰