بستر سازی و معرفی ظرفیتها و توانمندیهای فرش دستباف استان فارس به بازارهای داخلی و خارجی ضرورت دارد
کلمه نیوز _ رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس به اتفاق معاونین و تعدادی از کارشناسان این حوزه از کارگاه فرش دستباف و هنر دست، خانم عشرت بهمننژاد از ایل قشقایی در جایدشت شهرستان فیروزآباد بازدید ضمن آشنایی با توانمندی، ظرفیت و پتانسیل مجموعه فعالیتهای این هنرمند در چرخهی تولید فرش دستباف نیز مسایل و مشکلات را بررسی همچنین جهت مرتفع شدن مشکلات، راهکار و تصمیمات اجرایی اتخاذ نمود.
قابل ذکر است؛ این هنرمند بنام فرش دستباف استان تاکنون علاوه بر ثبت تعداد ۸ گره قالی ، فرشهای هنری، کم نظیری از حیث طرح، نقشه و کیفیت تولید نموده اند.
رئیس سازمان صمت فارس گفت: ضرورت دارد؛ با همافزایی سایر دستگاهها شرایطی فراهم گردد تا بستر لازم جهت ایجاد فضای مناسب تولید و آموزش برای اشتغالزایی بیشتر این هنر صنعت صورت پذیرد.
حمیدرضا ایزدی با تاکید بر ارتقاء توان تولید و برندسازی در تولید فرش دستباف در استان فارس اظهار داشت: ضروری است، جهت ایجاد ثبات، تقویت تولید، توسعه صادرات این کالای ملی و حضور موثر در بازارهای داخلی و خارجی فرش دستباف فارس به نام استان برند سازی و نشان تجاری به نام فرش استان ثبت گردد.
ایزدی اضافه کرد: هنر صنعت فرش دستباف یکی از فعالیت های اشتغالزا با سرمایه و هزینه کرد پایین نسبت به دیگر مشاغل و صنایع می باشد که در کاهش بیکاری و افزایش اشتغال جوانان ، بانوان خانه دار به ویژه در روستاها موثر است.
وی با اشاره به ارز آوری بالای فرش دستباف و اینکه بخش قابل توجهی از تولیدات فرش دستباف فارس جنبه صادراتی داردبیان داشت: استان پهناور فارس ظرفیت بزرگی در حوزه فرش دستباف دارد به نحوی که مرغوبترین و با کیفیتترین فرش دستباف در طرحها و نقشههای مختلف توسط بافندگان استان تهیه، تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می گردد.
رئیس سازمان صمت فارس تصریح کرد: حفظ، احیا و رونق بخشیدن به هنر صنعت چند هزار ساله فرش دستباف فارس به عنوان میراث فرهنگی ماندگار این استان در طرح ها و نقش های متعدد و رنگ های طبیعی از جمله مزیتهای مهم این هنر صنعت می باشد.
گفتنی است: شهرستان فیروزآباد بالاخص روستای جایدشت یکی از مهمترین مراکز تولید فرشهای دستباف نفیس در استان و کشور است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰