ساخت و بازسازی ۱۰۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس

داریوش محمودی عنوان کرد: با توجه به شرایط تحریم و موانع موجود در تأمین قطعات خارجی، استفاده از توانمندی‌های ساخت داخل بهترین گزینه برای تأمین قطعات، جهت تولید برق پایدار در این نیروگاه است که حرکت در مسیر ساخت داخل موجب حمایت از تولیدکننده‌های داخلی، کمک به اشتغال و صرفه‌جویی ارزی خواهد شد. مدیرعامل نیروگاه […]

داریوش محمودی عنوان کرد: با توجه به شرایط تحریم و موانع موجود در تأمین قطعات خارجی، استفاده از توانمندی‌های ساخت داخل بهترین گزینه برای تأمین قطعات، جهت تولید برق پایدار در این نیروگاه است که حرکت در مسیر ساخت داخل موجب حمایت از تولیدکننده‌های داخلی، کمک به اشتغال و صرفه‌جویی ارزی خواهد شد.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس افزود: این مجموعه تا اواخر مرداد امسال، موفق به بومی‌سازی بیش از ۱۰۰۰ قطعه مهم کوچک و بزرگ نیروگاهی شده که علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، گام بسیار مهمی در عرصه افزایش دانش این بخش مهم صنعت برق کشور برداشته است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس بیان کرد: در این بازه زمانی قطعات یدکی ولوهای آب‌شیرین‌کن، نازل تفلونی و هدر آب‌پاش آب‌شیرین‌کن، قطعات بانداسکرین، توری، قرقره، زنجیر بانداسکرین، ساخته شده است.

محمودی در ادامه افزود: هوزینگ مکانیکال‌سیل، کاسه‌نمد، قطعات کمپرسور شامل: اینترکولر سوپاپ ولوها، رینگ پیستون‌ها، گلندهای روغن، دیافراگم، شاتون، شفت و پیستون کمپرسور فیلترهای هوا، قطعات پوسته یاتاقان بانداسکرین، یاتاقان و پوسته یاتاقان G.R.FAN، پروانه پمپ بلودان آب‌شیرین‌کن، کمربند و نازل جهت انشعاب جدید مسیر آب دریا در کلرزنی، ساپورت های داخلی تانک میکس‌بد، استم اکچویتور کنترل‌والو آب‌شیرین‌کن، پولی کمپرسور هیدروژن، شافت پمپ بلودان آب‌شیرین‌کن در این مدت توسط متخصصان داخلی نیروگاه بومی‌سازی شده است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس در پایان خاطرنشان کرد: نیروگاه بندرعباس با ۶ واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت ۱۳۲۰ مگاوات‌ساعت بزرگترین نیروگاه جنوب‌شرق کشور است که ضمن تولید پایدار انرژی حیاتی برق و پشتیبانی از شبکه سراسری، بخشی از قطعات مورد نیاز خود را با تکیه بر دانش، تجربه و تخصص کارکنان خود طراحی و مورد ساخت و بازسازی قرار می‌دهد.

انتهای پیام/