ماجرای کباب ۲۰۰میلیون تومانی در کیش

گروه اقتصادی: مردی که برای خوردن کباب به رستورانی در کیش رفته بود، گرفتار مجرم سایبری شد و ۲۰۰ میلیون تومانش را از دست داد.فردی با در‌دست‌داشتن مرجوعه قضائی، به پلیس فتای کیش مراجعه کرد و گفت از حساب بانکی‌اش مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان برداشت شده است که او از آن بی‌اطلاع است و نمی‌داند […]

گروه اقتصادی: مردی که برای خوردن کباب به رستورانی در کیش رفته بود، گرفتار مجرم سایبری شد و ۲۰۰ میلیون تومانش را از دست داد.فردی با در‌دست‌داشتن مرجوعه قضائی، به پلیس فتای کیش مراجعه کرد و گفت از حساب بانکی‌اش مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان برداشت شده است که او از آن بی‌اطلاع است و نمی‌داند چه کسی پول را برداشت کرده است. شاکی در اظهارات خود گفت: برای مسافرت همراه خانواده‌ام به کیش آمدم که حسابم را خالی کردند.

در حین رسیدگی به این پرونده چند نفر دیگر نیز به پلیس فتا مراجعه و شکایت‌های مشابهی را مطرح کردند. آنها توضیح دادند با اینکه کارت بانکی در اختیار خودشان است، شاهد برداشت‌های چند میلیونی از حساب بانکی‌شان بوده‌اند. کارشناسان پلیس بعد از جمع‌بندی اظهارات شاکیان به این نتیجه رسیدند که برداشت‌ها از طریق سرقت اطلاعات کارت بانکی افراد با استفاده از دستگاه اسکیمر انجام شده‌ است.

آنها با ردیابی‌هایی که انجام دادند متهم را شناسایی کردند و مشخص شد این فرد در یکی از رستوران‌های جزیره به‌عنوان صندوق‌دار فعالیت دارد و این جرم‌ها را بدون اطلاع مالک رستوران انجام داده است. به‌این‌ترتیب متهم که متواری شده بود، تحت تعقیب قرار گرفت و در یکی از شهرهای شمالی کشور دستگیر شد. این فرد اعتراف کرد با کپی‌کردن اطلاعات بانکی مشتریان رستوران، به حساب آنها دستبرد می‌زد.

سرهنگ محمدرضا رضایی، رئیس پلیس فتای کیش درباره این پرونده با هشدار به هم‌وطنان درخصوص حفاظت از اطلاعات کارت بانکی، تأکید کرد: در هنگام خریدهای حضوری و استفاده از کارت‌های بانکی همواره توجه داشته باشید که کارت را خودتان در دستگاه پوز قرار دهید و رمز کارت را وارد کنید و از خرید از فروشگاه‌ها و اماکنی که دستگاه پوز آنها در دسترس مشتری نیست، خودداری کنید.

این مقام انتظامی در ادامه توصیه‌هایش از شهروندان خواست: قبل از کشیدن کارت به دستگاه پوز دقت کنید که تجهیزات اضافه روی آن نباشد و دستگاه پوز شکستگی و چسب‌کاری‌ نداشته باشد و همچنین از کسبه درخواست دارم در به‌کارگیری و استخدام افراد حداکثر دقت و نظارت را بر عملکرد آنها داشته باشند.