پویش همدلی اجتماعی نه به بی تفاوتی اجتماعی
کلمه نیوز _ وی افزود: توسعه پایدار مهم ترین شاخص رشد و پیشرفت یک کشور است و رشد مشارکت و همدلی اجتماعی یکی از مهمترین ابزارهای توسعه پایدار در جهان معاصر است، اما آنچه که امروزه در این باره در کشور ما به وضوح دیده می شود رشد «بی تفاوتی اجتماعی» است که یکی از مهم ترین مسائلی است که گریبانگیر جامعه ما شده است.
جعفری گفت: با ورود فضای مجازی به زندگی اجتماعی ایرانیان، بنظر می رسد که بی تفاوتی اجتماعی شدت بیشتری یافته و هر نوع مسئولیت پذیری در مقابل جامعه به شکل مجازی و فقط در فضای مجازی نمایانگر می شود. تغییر سبک زندگی برخی از مردم، در سایه تبلیغات فرهنگ غربی نیز به دامنه این عارضه اجتماعی – اخلاقی افزوده است. مسئول کمیته ورزش های نابینایان و کم بینایان استان فارس در این زمینه افزود: این مقوله تا آنجا دیده می شود که مردم در زندگی روزمره خود، برخورد با ناهنجاری و کجروی در حوزه های مختلف فرهنگی و ورزشی را تجربه می کنند ولی کمتر مشاهده شده کسی نسبت به آنها واکنشی متناسب با اخلاق و آموزه های جامعه نشان دهد تا جایی که میتوان گفت: بیتفاوتی اجتماعی به یک پرستیژ تبدیل شده است.
محمدرضا جعفری گفت: بی تفاوتی؛ مفهومی است که حکایت کننده نوعی بی توجهی و بی قیدی در افراد نسبت به قوانین، هنجارها، حوادث و اتفاقات اجتماعی و ورزشی و غیره در جامعه است که از سوی عمده اندیشمندان حوزه های مختلف مطالعاتی (اخلاق اجتماعی، علوم اجتماعی، روانشناسی اجتماعی، جامعه شناسی شهری، ارتباطات و مردم شناسی اجتماعی و…)، نکوهش شده و با قاطعیت محکوم گردیده است.
وی افزود: معنای ساده بی تفاوتی اجتماعی یعنی اینکه برای ما مهم نیست چه بر سر دیگران آید و آن روابط عاطفی و مسئولیت پذیری افراد در قبال دیگران کمتر شود.
از عبور یک شهروند نابینا از عرض خیابان تا مشکلات ورزشی ، اجتماعی و فرهنگی مختلف است.
وی گفت: در همین راستا و با توجه مشکلات ایجاد شده برای همه مردم خاصه افراد دارای معلولیت و بیشتر عزیزان کم بینا و نابینا ، کمیته ورزش همگانی هیئت ورزش های نابینایان و کم بینایان استان فارس بر آن شد تا با توجه به گسترش و تسریع این آسیب اجتماعی نو پدید و بی تفاوتی اجتماعی، پویشی در غالب نه به بی تفاوتی اجتماعی توسط کمیته همگانی ورزش نابینایان و کم بینایان استان فارس راه اندازی کند و تلاش دارد تا با این پویش به یک آسیب نو پدید اشاره و کانون توجه همه مردم گردد. فاز اول این پویش از ۵ شهریور ماه تا ۲۰ شهریور ادامه دارد و با هدف قرار دادن ، مشکلات روزمره و بی تفاوتی مردم با ساخت کلیپ و تولید محتوا توجه آحاد مردم را جلب نماید.
در این راستا با روانشناسان و روان درمان خبره و استاتید دانشگاه جلساتی برگزار و طرح موضوع گردیده است که با استقبال ایشان مواجه گردید.
جعفری در پایان و با توجه فاز های بعدی این پویش از همه مردم بزرگ ایران، هم استانی ها و آحاد مختلف مردم دعوت کرد تا به این پویش تاثیرگذار اجتماعی به پیوندند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰