رویکردها در مقابله با گسترش مصرف دخانیات نیازمند تغییر است
دکتر احسان کامرانی در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده با دستور کار طرح کنترل، پیشگیری و مقابله با مصرف دخانیات در استان، با اشاره به آثار زیانبار مصرف دخانیات و مواد مخدر در جامعه عنوان کرد: مصرف دخانیات و مواد مخدر در جامعه آثار سویی همچون از دست رفتن نیروی انسانی فعال […]
دکتر احسان کامرانی در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده با دستور کار طرح کنترل، پیشگیری و مقابله با مصرف دخانیات در استان، با اشاره به آثار زیانبار مصرف دخانیات و مواد مخدر در جامعه عنوان کرد: مصرف دخانیات و مواد مخدر در جامعه آثار سویی همچون از دست رفتن نیروی انسانی فعال و پویا و متلاشی شدن بنیان خانواده ها در پی دارد.
وی در همین خصوص، افزود: مصرف دخانیات در جامعه آسیب های مختلف اجتماعی، اقتصادی، روانی و زیست محیطی را در پی دارد که جلوگیری از گسترش آن نیازمند تغییر رویکرد ها در مقابله با پدیده مصرف مواد دخانی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: دستگاه های اجرایی براساس قانون وظایف مهمی در پیشگیری از گسترش مصرف مواد دخانی دارند که عمل به تعهدات نیازمند پیگیری و اهتمام است.
کامرانی تصریح کرد: عملکرد دستگاه های اجرایی حوزه مقابله با مصرف مواد دخانی نیازمند ارزیابی و پایش جدی است.
وی گفت: پیشگیری از گسترش مصرف مواد دخانی به مراتب هزینه های مقابله و درمان آن را کاهش می دهد و عدم جدیت در مقابله با آن آثار سویی در جامعه در پی خواهد داشت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، در همین خصوص افزود: سالانه صدها میلیارد تومان از بودجه کشور صرف مقابله با گسترش مصرف دخانیات و درمان مبتلایان به مصرف مواد دخانی می شود که باعث هدر رفت منابع می شود.
کامرانی با تاکید بر ملموس بودن اقدامات در حوزه مقابله با مصرف مواد دخانی، تصریح کرد: آثار اقدامات پیشگیرانه و مقابله ای دستگاه های اجرایی برای جلوگیری از گسترش مصرف مواد دخانی در جامعه ملموس باشد.
وی با تاکید بر ایجاد فضای مناسب جهت نشاط سالم جوانان، اظهار داشت: مهیا نمودن امکانات لازم برای تفریح سالم جوانان نقش مهمی در جلوگیری از گرایش آنها به مصرف مواد دخانیات دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، گفت: بیکاری و تفریحات ناسالم عامل مهم گرایش جوانان به مصرف مواد دخانی و مخدر است که نیازمند اتخاذ تدابیر مناسب است.
کامرانی، خاطرنشان کرد: عرضه گسترده قلیان در ساحل بندرعباس و سایر اماکن در شهرهای ساحلی استان که زمینه ای برای گسترش مصرف مواد دخانی و مخدر است پذیرفته نیست و ضروری است دستگاه های متولی به مسئولیت خود در این زمینه جامعه عمل بپوشانند.
وی افزود: استفاده صحیح و سالم از سواحل استان به ویژه ساحل بندرعباس حق عموم مردم است و عرضه گسترده قلیان در این مناطق قابل پذیرش نیست.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰