مشکل کوچک شدن اراضی کشاورزی در کشور جدی است
علیرضا مهاجر اظهارداشت: مجلس شورای اسلامی وزارت جهاد کشاورزی را موظف کرد که از ابتدای سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ برنامهای را در قالب اصلاح الگوی کشت تدوین کند .
وی افزود: سالهای بسیاری است که در رابطه با الگوی کشت بحث میشود؛ خاطرم هست که در اوایل انقلاب یکی از بحثهای دانشجویی ما این بود که آمریکا جهانخوار است و یکی از جلوههای جهانخواریاش این بود که مازاد تولید محصولات کشاورزی خود را در دریا میریزد و به فقرا نمیدهد در حالیکه بعدها متوجه شدیم علت این کار آمریکاییها ایجاد تعادل برای بازار بود تا کشاورز و تولیدکننده آسیب نبیند.
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی بیانکرد: در کشور ما به محض اینکه کمبودی در بازار مشاهده میشود دولت متهم به بیعرضهگی میشود و به محض اینکه تولید مازاد انجام میشود باز هم دولت متهم میشود.
وی با بیان اینکه در بحث الگوی کشت به دنبال حل مشکلات کشاورزان هستیم، گفت: ۹۸ درصد اراضی کشور در اختیار کشاورزان با مالکیت خصوصی است که در این حوزه یکی از مشکلات جدیای که در کشور با آن روبرو هستیم بحث کوچک شدن اراضی کشت است که همین امر کشاورزی را تبدیل به امری معیشتی کرده است.
معاون وزیر جهادکشاورزی بیانکرد: علما باید مسئله ارث در بحث زمینهای کشاورزی را حل کنند و آن را به عنوان یک کارخانه ببینند، اگر صاحب یک کارخانه سه وراث داشت آن کارخانه تقسیم بر ۳ میشود یا سهام آن واگذار میشود و زمین هم همینطور است، چرا که یک مرکز تولیدی است و در اراضی یک هکتاری نمیشود کار اقتصادی یا طرحهای نوین اجرا کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰