برنامهریزی منسجم و بهرهگیری از ظرفیتهای توسعه برای عبور فارس و جنوب کشور از زمستان ۱۴۰۱
کلمه نیوز _ یدالله حقیقی در این نشست از راه دور که با حضور دکتر افشار دارابی مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، علی اکبر کاظمی مشاور وزیر و مدیرکل دفتر روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت نیرو ، فروزنده مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت ، علی اکبری مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توانیر، اعظمی رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، طارمی مدیرکل دفتر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت تولید نیروی برق حرارتی و مدیران کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری ها و مدیران و همکاران روابط عمومی صنعت برق، گاز و نفت کشور با موضوع گذر موفق از پیک زمستان ۱۴۰۱ برگزار شد اظهار داشت: صرفه جویی در مصرف انرژی و اتخاذ تصمیمات برای مدیریت برق و گاز و رسیدن به تعادل و دوری ازناهمترازی مصرف و تولید از جمله رویکردهایی است که با تاکید و هماهنگی مسوولان استانی و کشوری در حوزه آب و برق و گاز دنبال می شود.
رئیس شورای انسجام بخشی مدیران وزارت نیرو در استان فارس از همه مدیران صنعت آب و برق در استان فارس خواست تا ضمن مشارکت در یک حرکت جهادی برای تامین انرژی مورد نیاز مردم ، برنامه های منسجم برای عبور موفق از زمستان پیش رو داشته باشند.
حقیقی با اظهار امیدواری مبنی بر اینکه راندمان نیروگاههای کشور تا پایان امسال با تامین منابع کافى به ۳۹٫۴ درصد برسد، گفت: در حال حاضر برنامه احداث ۷ هزار مگاوات واحد بخار سیکلترکیبی در دستور کار مدیران صنعت برق در کشور قرار گرفته است و مشارکت و همراهی مدیران در کنار برنامه ریزی برای الگو سازی مصرف بهینه رویکردهایی است که ما را در گذر موفق از زمستان امسال و تامین برق و انرژی مورد نیاز واحدهای صنعتی و مشترکان خانگی یاری می دهد.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس و رئیس شورای انسجام بخشی مدیران وزارت نیرو در استان فارس خاطر نشان کرد: بر اساس تاکید مسئولان کشوری تامین سوخت نیروگاهها در دوره سرد سال مهمترین مسئله وزارت نیرو عنوان شده است ، از سویی تولید گاز در کشور به گونه ای نیست که بتواند روند افزایش مصرف برق و گاز را پاسخگو باشد و لازم است صرفهجویی و افزایش بهرهوری در بخشهای مختلف از جمله صنعت در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: در حال حاضر ۲۰ درصد سوخت نیروگاهها در استان های مختلف ، سوخت مایع بوده و پیشبینی میشود که با ادامه روند موجود در سالهای آتی این میزان افزایش یابد. لذا با توجه به روند برقی سازی بیشتر و رشد سهم برق در انرژی نهایی، چالش تامین انرژی اولیه بیشتر شده و ضرورت دارد علاوه بر بهینه سازی مصرف، توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر نیز در اولویت قرار گیرد.
در این نشست افشار دارابی مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور نیز بر لزوم برنامه ریزی برای تامین انرژی مورد نیاز در فصل سرد سال و هماهنگی و فرهنگ سازی برای رفع ناترازی ها در تولید و مصرف انرژی تاکید کرد.
همچنین علی اکبر کاظمی مشاور وزیر و مدیرکل دفتر روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت نیرو ضمن یاد آوری تنگناها و مشکلات ناترازی در تولید و مصرف انرژی از تلاش مهندسان و متخصصان صنعت برق و گاز و نفت برای تامین انرژی مورد نیاز تقدیر کرد.
فروزنده مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت ، علی اکبری مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توانیر، اعظمی رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، طارمی مدیرکل دفتر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت تولید نیروی برق حرارتی نیز در این نشست به بیان دیدگاهها و نظرات کارشناسی برای عبور موفق از زمستان پیش رو و تامین انرژی مورد نیاز جامعه پرداختند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0