برگزاری ارزیابی دیسپاچینگ منطقه جنوب کشور ، استقبال برق منطقهای از برنامههای ارزیابی
کلمه نیوز _ یدالله حقیقی، مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس در آیین افتتاحیه برگزاری این ارزیابی، ضمن ابراز استقبال از اجرای برنامه ارزیابی دیسپاچینگ جنوب، اظهار داشت: ارائه توانمندیها، شناسایی نقاط قوت و نقاط قابل بهبود از جمله مزایای این ارزیابیها است و همکاران با تجاربی که از سالهای گذشته در اجرای برنامه های ارزیابی داشته اند بهمنظور سنجش کمی و کیفی و چگونگی ارائه خدمات، پاسخگوی عملکردها هستند. این گونه ارزیابیها که انجام میشود یقینا در رشد و تعالی سازمان تاثیرات مثبتی به جا خواهد گذاشت.
حقیقی بر لزوم مبنا قرار گرفتن برنامه های دیسپاچینگ ملی جهت مدیریت تامین برق و انرژی به ویژه در شرایط بحرانی تاکید کرد و افزود: توجه به مسائل از نگاه بیرون، انتقال تجربیات و توجه به نکات قابل بهبود در ارزیابی ها باعث ارتقای شاخصهای کمی و کیفی میشود.
وی با بیان اینکه شرکت برق منطقه ای فارس و بوشهر در شاهراه تامین و انتقال برق و انرژی قرار دارد گفت: موضوع تامین و انتقال برق در این منطقه به ویژه در ایام اوج مصرف تابستان از حساسیت ویژه ای برخوردار است. تامین برق از تنها نیروگاه انرژی هسته ای کشور در استان بوشهر و جنوب کشور انجام می گیرد و دیسپاچینگ جنوب کشور وظیفه حساس و مهمی در مدیریت بار در کشور به ویژه در شرایط حساس و بحرانی دارد.
حقیقی با بیان اینکه فارس را باید گلوگاه امنیت تامین برق و انرژی بدانیم برخی از قابلیت های دیپاچینگ منطقه جنوب را برشمرد و گفت: بیش از ۷۰ درصد از گاز مصرفی کشور از این مسیر تامین می گردد.
در این مراسم سرکارخانم سعادتنیا نماینده معاونت راهبری شبکه برق کشور نیز با اشاره به فرایندهای قانونی برای برگزاری برنامه های ارزیابی ، دیسپاچینگ های مناطق را بازوی عملیاتی این معاونت برشمرد و تاکید کرد: تامین و تداوم برق رسانی بر اساس محور پایداری و ایمنی با توجه به شاخص های کمی فرکانس و ولتاژ و نظارت کامل بر کنترل تغییرات بار و اعمال فرامین لازم در جهت بهبود شرایط از جمله کارکردهای مراکز دیسپاچینگ شمرد که در ارزیابی ها نیز مورد تاکید قرار می گیرد.
نماینده معاونت راهبری شبکه برق کشور ، یکی از اهداف ارزیابی را تشخیص قابلیتهای دیسپاچینگ مناطق دانست و اضافه کرد: دیسپاچینگ در مناطق مختلف قابلیتهای شاخصی دارد که باید این قابلیتها به اشتراک گذاشته شده تا تفویض کارها بهخوبی انجام شود و هدفگذاری برای نقطه مطلوب بهتر انجام شود. هماهنگی و نظارت بر اجرای برنامه های خروج و یا محدودیت تجهیزات جهت توسعه و تعمیرات و تهیه و توزیع آخرین نقشههای تک خطی شبکه سراسری و نظارت و تایید نقشه های تک خطی عملیاتی ایستگاههای شبکه انتقال از جمله اهدافی است که برای عملکرد بهتر مراکز دیسپاچینگ مورد توجه قرار می گیرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0