در مدارس سمپاد سخت نیازمند مشارکت ظرفیت سایر دستگاهها هستیم
کلمه نیوز _ الهام یاوری در دوره آموزشی حضوری مدیران جدید الانتصاب مدارس استعدادهای درخشان سراسر کشور در شیراز اظهار کرد: به واسطه حساسیتی که در مدارس سمپاد وجود دارد سختگیریهایی در انتخاب و انتصاب مدیران صورت گرفت که در راستای انتخاب شایسته ترین ها برای مدیریت در این مدارس بود.
وی افزود: نابسامانی هایی که امروزه در دنیای مدرن به وجود آمده و روح انسان را میآزارد.
یاوری تصریح کرد: ما برای انجام این ماموریتی بزرگ انتخاب شدیم پدران و مادران ما نام باشکوه ایران را در کنار اسلام زنده نگه داشتند.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان تصریح کرد: امروز تمدن ایران یکی از تمدن های مهم جهان است و در زیر چتر تمدن اسلامی قرار دارد و آینده جهان را خواهد ساخت.
وی افزود: ایران اسلامی یکی از با صلابت ترین جلوه های این تمدن خواهد بود لذا ما باید بیش از پیش احساس مسئولیت کنیم و وظیفه همه ما این است که کار را به درستی و متعهدانه و با اقتدار انجام دهیم.
یاوری اذعان کرد: همه ما باید فعال و مجهز به علم روز باشیم، ظرفیت مدارس سمپاد فرصتی استثنایی در اختیار ما است که باید به نحو احسن از آن بهره مند شویم بنابراین اگر در این راستا سستی کنیم نه تنها دنیا بلکه آخرت خود را خدشهدار کرده ایم.
وی با تشریح تاریخچه تشکیل مدارس سمپاد در ایران گفت: در جامعه احتیاج به انسان هایی داریم که از کودکی و در دوره نوجوانی حمایت شده باشند و نسبت به سایر افراد دارای اثر گذاری بیشتر در جامعه باشند.
رئیس سازمان ملی استعدادهای درخشان افزود: مدیران سمپاد تمام تلاش خود را در تربیت افرادی برای زمان ظهور آقا امام زمان (عج) به کار گیرند و به این موقعیت خود افتخار کنند لذا کار در این مدارس بسیار دشوار و نیاز به استفاده از حداکثر توان خود دارد.
وی بر مشورت و مشارکت در فعالیت ها تاکید و عنوان کرد: برای اینکه افراد اثرگذار را تربیت کنیم ابتدا باید چنان عمل کنیم که خود انسانی اثرگذار باشیم چنان که مولا علی علیه السلام می فرماید انسان برای تاثیرگذاری در دیگر ابتدا باید خود را به علم و سایر ویژگی ها مجهز کند.
یاوری ادامه داد: در مدارس سمپاد به تنهایی نمی شود کار مدیریت را انجام داد بنابراین سخت نیازمند مشارکت ظرفیت سایر دستگاهها و افراد پیشکسوت هستیم.
وی گفت: استفاده از مشارکت دیگران و بهره مندی از ایده های دیگران در مدیریت مدارس سمپاد بسیار ضروری است بنابراین اگر زمینه استفاده از مشارکت ها را فراهم و در مدیریت ها قوی تر عمل کنیم برنامه های ما اثرگذاری بیشتر دارد و موجب رشد دانش آموزان می شود.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: دانش آموز محوری و سپردن کارها به دانش آموز در تقویت حس مشارکت جویی و مسئولیت پذیری دانش آموزان بسیار موثر است لذا مدیران مدارس سمپاد این سیاست را در برنامه های خود دنبال کنند.
وی اضافه کرد: مدارس سمپاد، مجموعه ارزشمندی است که در اختیار ما قرار دارد اما در عین حال تاکید کنم که بدون همکاری و هم افزایی همه مدیران پیشبرد اهداف سمپاد دشوار خواهد بود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰