تقویت سیستم ایمنی بدن با دمنوش های زمستانه
گروه سلامت: دمنوش های گیاهی با داشتن مواد موثره قابل ملاحظه ای مانند ترکیبات فنلی وآنتی اکسیدانی سیستم ایمنی بدن را تقویت و به کاهش احتمال ابتلا به انفولانزا و سرما خوردگی کمک نموده و علائم سرماخوردگی را تسکین دهند. به گزارش بهداشت نیوز، ساره حسینی عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی […]
حسینی ادامه داد: می توان دارچین را با سایر گیاهان دارویی مانند زنجبیل ، میخک یا زعفران دارویی ترکیب و همچنین از سیب، به و لیمو برای تهیه دمنوش های زمستانه استفاده کرد.وی اظهار کرد: برای دمنوش دارچین بهتر است از چوب های آن استفاده نمود تا دمنوش کدر و بد رنگ نشود.
عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان با اشاره به اینکه از زنجبیل نیز برای تولید چای و دمنوش های زمستانه استفاده می شود، بیان کرد: زنجبیل دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی, ضد باکتریایی، ضد قارچی، تحریک سیستم ایمنی و ضد میکروبی است.
حسینی با بیان اینکه مصرف زنجبیل از بروز سرماخوردگی پیشگیری و دردگلو و درد های ناشی از انواع سرماخوردگی ها و آنفولانزا را درمان می کند، یادآور شد: میزان مصرف ریشه زنجبیل، تا ۴ گرم بلامانع است.
وی با اشاره به اینکه خواص ضد التهابی و بسیار نرم کننده در اسطوخودوس به کاهش تنش های عصبی، مشکلات تنفسی و درمان سینوزیت کمک می کند، عنوان کرد: اسطوخودوس آرامش بخش و ضدعفونی کننده است که با استرس، اضطراب و افسردگی مقابله میکند.
عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان یادآور شد: برگ به لیمو خاصیت درمانی دارد که میتواند به رفع تپش قلب، استرس و خستگیهای روحی، بیخوابی، سردرد و سرماخوردگی و سرفه کمک کند.حسینی بیان کرد: این دمنوش برای مادران باردار و شیرده منع شده است. وی دمنوش نعناع را موثر در رفع گلودرد و گرفتگی بینی دانست و افزود: این دمنوش ضد نفخ است و در رفع دردهای شکمی که با خوردن مواد غذایی سرد در فصل زمستان ایجاد میشود، تاثیر بسیار دارد .
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰