نقش موثر پیشبینی و تدوین به موقع مقررات و آیین نامهها در سرعت بخشیدن به روند پیشرفت در حوزه سلامت همراه
کلمه نیوز _ مشاورعالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این آیین با قدردانی از دست اندرکاران و حامیان این همایش گفت: به همت اساتید، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از سال ۱۳۹۴-۱۳۹۳ ورود به این عرصه تاثیرگذار را آغاز کرد و این در حالی بود که سازمان جهانی بهداشت از سال ۲۰۲۰-۲۰۱۹ میلادی، سلامت دیجیتال و سلامت همراه را به عنوان سند راهبردی به بخش های مختلف سلامت دنیا توصیه کرد.
دکتر «محمود نجابت» این رویکرد را نشان دهنده ضرورت آینده نگری در مسیر تحولات حوزه سلامت خواند که باید در همگامی با توسعه علمی و خدمت رسانی نوین مورد توجه قرار گیرد.
او اظهار کرد: همزمان با این پیشرفتها، باید مقررات و آیین نامه های در حوزه سلامت همراه نیز پیش بینی و تبیین شود تا نه تنها توقفی در این حوزه پیش نیاید، بلکه موجب سرعت و رشد این حوزه شویم.
دکتر نجابت با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای نظام مند شدن فضای مجازی کشور، تاکید کرد: تلاش شده تا زمینه ای فراهم شود که شیراز به عنوان مرکزی پیشرو در حوزه سلامت همراه در کشور، در این زمینه راهگشا بوده و موجبات ارتقای سلامت جامعه را فراهم سازد که در این مسیر باید از ظرفیت فضای مجازی و دیجیتال در حوزه علمی و سلامت کشور استفاده کرد.
او با قدردانی از تلاش اساتید، پژوهشگران، فناوران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز، اقدامات نوین انجام شده را در سلامت کشور موثر خواند و ابراز امیدواری کرد که نتیجه این رویداد علمی، افزایش درخشش شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جامعه علمی و حوزه سلامت باشد.
همراهی، تسهیلگری و حمایت از سلامت همراه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز
مشاورعالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ابعاد مختلف مقوله سلامت که توجه به مسایل اجتماعی را نیز شامل می شود، گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز تسهیلگر، حامی، مشوق و کمک کننده حوزه سلامت همراه است.
دکتر نجابت با بیان اینکه در دوره های پیشین این رویداد علمی، پیش از هر گونه تحولی در نظام سلامت، مقررات و تاثیرات اخلاقی و اجتماعی این حوزه بر جامعه بررسی شده است، ادامه داد: با توجه به نقطه قوت، تلاش و پیشرفت این مسیر، همیشه چالشهایی نیز در تحولات جدید همراه بوده است و روند فزاینده رشد و سرعت تحولات سبب می شود تا از پرداختن به چالشها باز بمانیم.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دست اندرکاران برگزاری این همایش خواست تا با پیش بینی به موقع چالش های این مسیر و بهره مندی از راهنمایی و مشارکت دیگر دستگاهها و نهادهای اجرایی، زمینه ای فراهم شود تا مقررات و برنامه های متناسب با آن تبیین و عملیاتی شده و مسیر حرکت در این عرصه، دچار اختلال نشود.
دکتر نجابت ابراز امیدواری کرد تا به همت اساتید، پژوهشگران، فناوران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاه شیراز و دیگر گروههای علمی کمک کننده در این مسیر، شاهد ارتقای وضعیت سلامت جامعه باشیم.
مشاورعالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه، در برنامه افتتاح نمایشگاه تولیدات محصولات فناورانه شرکت های دانش بنیان مرتبط با حوزه سلامت دیجیتال و سلامت همراه شرکت کرد و ضمن گفت و گو با فعالان این حوزه، از محصولات ارائه شده در این نمایشگاه بازدید کرد.
پنجمین کنگره بین المللی سلامت همراه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، صبح امروز سه شنبه چهارم بهمن ۱۴۰۱، با حضور مشاورعالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاونان و مدیران ارشد دانشگاه، شهردار شیراز، اساتید، پژوهشگران، فناوران و دانشجویان در مجتمع فرهنگی آموزشی دانشگاه شیراز آغاز به کار کرد و تا روز پنجشنبه، ششم بهمن سال جاری ادامه دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0