اساتید، سرمایههای فرهنگی و اثرگذار در هر دانشگاه به شمار میروند
کلمه نیوز _ معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در آئین آغازین نهمین دوره از توانمندسازی بدو ورود اساتید، گفت: دانش افزایی و توانمندسازی اساتید به ویژه در موضوعات فرهنگی و تربیتی، منجر به ارتقاء وسیع سطح فرهنگ و شاخصه های اخلاقی و تربیتی در دانشگاه می شود.
دکتر «محمدحسین انباردار» در این برنامه که با حضور ۸۰ نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، اساتید و به ویژه اساتید جوان را سرمایه های دانشگاه و یکی از اثرگذارترین نهاده های موثر تربیتی و فرهنگی در هر مرکز آموزشی برشمرد.
او ادامه داد: اساتید به واسطه ارتباط نزدیک با دانشجویان و علاقه مندی نسل فرهیخته و آینده ساز به قشر مدرس و همچنین امکان الگوسازی و الگوپذیری دانشجویان از اساتید، می توانند تاثیری مهم و ماندگار بر روحیات، رفتار و نگرش دانشجویان داشته باشند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اضافه کرد: همچنین اساتید جوان علاوه بر برخورداری از نیرو و انرژی بیشتر و خلاقیت های خاص، به واسطه مدت زمان و سال های بیشتری که در دانشگاه به تدریس مشغول خواهند بود، امکان بیشتری برای سرمایه گذاری های فرهنگی و تربیتی دانشگاه خواهند داشت.
دکتر انباردار در ادامه از استمرار برگزاری برنامه های آموزشی تخصصی با محوریت آموزش های فرهنگی و تربیتی برای اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه خبر داد.
او با بیان اینکه در این دوره سه روزه، معاونت های فرهنگی و دانشجویی، آموزشی، تحقیقات و فناوری، مسایل مرتبط با اساتید جوان و بدو ورود برای اساتید را ارایه می دهند، اظهار کرد: در این دوره ها اساتید با موضوعات مختلف مانند ارتقای رتبه و جایگاه، برگزاری اردوهای جهادی و دیگر مسایل آموزشی و پژوهشی آشنا می شوند.
در نخستین روز از برگزاری این دوره سه روزه، با حضور دکتر «سید وحید حسینی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و دکتر «سید ضیاء الدین تابعی»، آئین «مشکات» به عنوان تعهدی نمادین در زمینه های معنوی و آموزشی برگزار شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0