برگزاری جشن بزرگ هفته وحدت ویژه خانواده فولاد خوزستان/ رسول اکرم(ص) و امام زمان(عج) سردمداران جبهه حق هستند
کلمه نیوز – همزمان با فرارسیدن هفدهم ربیعالاول سالروز میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، جشن بزرگ هفته وحدت با حضور کارکنان و خانواده آنان برگزار شد.
حجت الاسلام موسی بهاءالدینی دبیر شورای عالی فرهنگی در این مراسم با نقل روایتی از پیامبر اکرم(ص) گفت: شخصی از پیامبر(ص) پرسید که، پسندیده ترین کارها کدام اعمال میباشند؟ حضرت سه مطلب را بیان فرمود: نماز اول وقت، جهاد در راه خدا و خدمت به پدر و مادر.
بهاءالدینی افزود: هر کس این سه عمل را انجام دهد، سعادت دنیا و آخرت را بهدست خواهد آورد.
در ادامه حجتالاسلام علیرضا شفیعی از سنتهای میان پیامبران و حضرت مهدی(عج) سخن گفت و اظهار داشت: از امام محمد باقر (ع)، امام جعفر صادق (ع) و دیگر ائمه روایات فراوانی از باب شباهت میان حضرت نوح(ع)، حضرت عیسی(ع) و حضرت محمد(ص) با حضرت ولیعصر(عج) نقل شده است. در تاریخ آمده است که حضرت نوح(ع) فقط ۹۵۰ سال از عمرشان را به دعوت مشغول بوده اند. این سنت در طول عمر، اشتراک بین امام زمان(عج) و حصرت نوح(ع) است. از طرفی همانگونه که حضرت موسی(ع) غائب شدند، حضرت مهدی (عج) نیز غائب هستند.
وی در ادامه گفت: شباهت با حضرت عیسی(ع) در این است که مردم در مورد هر دو بزرگوار دچار اختلاف و شبه شدند. اینقدر غیب امام زمان (عج) به طول میانجامد که منتظران دچار شک میشوند. این سنت میان مسیح (ع) و ایشان مشترک است. در روایت آمده است که آن سنتی که از حضرت محمد (ص) در وجود نازنین امام زمان است، هر دو بزرگوار قیام مسلحانه دارند. چگونه حضرت محمد با مشرکین و دشمنان اسلام جنگ مسلحانه داشت، ایشان هم، با دشمنان آخرالزمان جنگ میکنند. رسول اکرم (ص) و امام زمان(عج) سردمداران جبهه حق هستند و برای اقامه عدل الهی با مؤمنین الف بین قلوبهم و با کفار و مشرکین سخت و استوار هستند.
حجتالاسلام شفیعی با بیان اینکه تعبیر از رحمت للعالمین پیامبر به مسامحه با کفار و مشرکین غلط است افزود: همیشه گفته میشود پیامبر اسلام، پیامبر مهربانی و رحمتللعالمین است، این درست است، اما به این تعبیر نیست که با همه خوب و مهربان است. در جایی از قرآن آمده که با کافران و مشرکین با غیض و سختی رفتار کن. لازمه حکومت اجرای حدود الهی است و منافاتی با رحمت و مهربانی ندارد. نگاه به حضرت رسول نباید به صورت تکبعدی باشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰