مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان:

طرح جامع گردشگری ساحلی و دریایی استان در دست اقدام است

خوزستان - این مقام مسئول با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تداوم گردشگری دریایی در استان گفت: طرح جامع گردشگری ساحلی و دریایی خوزستان در دست تهیه است که اجرایی شدن آن فرصت های شغلی پایداری را ایجاد می کند.

کلمه نیوز – محمد حسین ارسطوزاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان اظهار داشت: خوزستان با دارا بودن بیش از یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر سواحل خلیج فارس، خورها و جزایر، مقصدی جذاب برای گردشگران محسوب می شود که در صورت ایجاد زیرساخت ها مانند دسترسی مناسب، تاسیسات گردشگری و احداث اسکله های تفریحی برای پهلوگیری کشتی های گردشگری به خوبی ظرفیت های جدید گردشگری استان و کشور را رونق می بخشد.

وی با اشاره به اینکه طرح جامع گردشگری ساحلی و دریایی خوزستان در دست تهیه است ادامه داد: در مطالعات اولیه پیشنهاد شده که حداقل شش اسکله گردشگری و یا مارینا با قابلیت پهلوگیری کشتی های تفریحی در شهرهای بندری استان احداث شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با اشاره به تشکیل کمیته گردشگری دریایی با محوریت اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان در ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز ۱۴۰۲بیان کرد: با سازماندهی گردشگری دریایی، این کمیته عملکرد مطلوبی در نوروز امسال داشته که قابل تقدیر است.

ارسطوزاده با اشاره به اینکه توسعه گردشگری دریایی در زمینه های مختلفی دارای چشم اندازهای برنامه ریزی شده ای است ادامه داد: این زمینه ها شامل گردشگری دریایی درون استانی با دربرگیری جزایر و بنادر استان و همچنین گردشگری دریایی به سمت استان های دیگر مانند بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان خواهد بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان به بخش دیگری این طرح جامع اشاره کرد و افزود: به منظور گسترش گردشگری دریایی استان، همکاری با کشورهای حوزه خلیج فارس نیز برنامه ریزی شده که در تداوم این نوع گردشگری نقش تاثیرگذاری خواهد داشت.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه گردشگری دریایی علاوه بر رونق اقتصادی و ایجاد فرصت های شغلی باعث امنیت هرچه بیشتر منطقه می گردد ادامه داد: مشارکت در گردشگری دریایی با کشورهای همسایه می تواند به عنوان یکی از مؤلفه های تامین امنیت در پهنه خلیج فارس باشد.

وی تصریح کرد: چنین چشم اندازی از طریق فعال کردن و پشتیبانی بخش خصوصی حوزه گردشگری استان و فعالان بخش گردشگری کشورهای همسایه محقق می شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان گفت: همچنین اختصاص تسهیلات برای ساخت و یا خرید شناورهای تفریحی، احداث پلاژها و تاسیسات گردشگری ساحلی از برنامه های مهم در حال انجام است که با حمایت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اجرایی خواهد شد.

بر اساس این گزارش، از اواخر اسفند تا ۱۸ فروردین ماه سال جاری، بیش از ۶۲۲ هزار نفر در گردشگاه‌های دریایی مجاز استان خوزستان گردشگری دریایی ایمن را تجربه کردند.