بهرهبرداری از چند پروژه در سفر رئیس جمهور به خوزستان
کلمه نیوز – علیرضا دانشی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به تامین خوراک هفت پتروشیمی توسط شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اظهار کرد: فرسودگی تاسیسات و بدهیهای گذشته از مشکلات این شرکت بود که طی اصلاح دستورالعملهای گذشته توانستیم سه برابر ظرفیت گذشته خود برنامه تعمیراتی تاسیسات را تدوین کنیم که ۷۰ درصد آن اجرایی شد.
وی با بیان اینکه تعمیر و آماده سازی ۶۰ توربین نیز در این برنامه گنجانده شده بود، افزود: همچنین ۴۰۰ عملیات تعمیراتی درون چاهی از دیگر برنامههای اجرا شده برای رسیدگی به تاسیسات بود.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: حق آلایندگی سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵ پنج استان درگیر تاسیسات مناطق نفتخیز جنوب در این مدت پرداخت شد.
این مقام مسئول ادامه داد: ساماندهی و تبدیل وضعیت ۶ هزار پرسنل نفت در دستور کار قرار گرفته که عمده آن در شرکت مناطق نفتخیز جنوب و ارکان ثالث هستند که تا ۲ ماه آینده تعیین تکلیف خواهند شد.
دانشی از راهاندازی NGL 3200 برای جمع آوری گازهای همراه نفت منطقه غرب کارون با ظرفیت ۱۰ میلیون متر مکعب در سفر رئیس جمهور و هیات دولت به خوزستان خبرداد و گفت: شرکت مناطق نفتخیز با دارا بودن چهارده NGL حدود ۱۸۵ میلیون متر مکعب گاز و میعانات گازی همراه نفت را جمع آوری و برای خوراک پتروشیمیها و تزریق به برخی چاهها فرآورش میکنند.
وی با بیان اینکه مناطق نفتخیز جنوب ۸۰ درصد گازهای همراه نفت را جمع آوری کرده و ۲۰ درصد باقیمانده نیز در دستور کار است، اضافه کرد: همچنین واحدهای پیش تراکم گاز NGL900 و NGL1000 با سرمایهگذاری ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال آماده بهرهبرداری است که گاز کم فشار را به پر فشار تبدیل و روزانه ۶۰۰ میلیون فوت مکعب به مجموعه فرآروش منطقه اضافه میکند.
مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب از افتتاح پست ۴۰۰ کیلو واتی ایثار برای برق رسانی به تاسیسات منطقه ۲ امیدیه با سرمایهگذاری ۵.۲ میلیون یورو را از پروژهایی عنوان کرد که با سفر رئیس جمهور به بهرهبرداری میرسد و افزود: منطقه تفکیک در رامشیر با ارزش سه هزار میلیارد ریال و راهاندازی بازوهای بارگیری میعانات گازی در مسجدسلیمان برای بالا بردن سطح ایمنی از دیگر پروژههایی است که در سفر هیات دولت و رئیس جمهور بهرهبرداری خواهند شد.
وی ادامه داد: در چندین سال گذشته کل پروژههای پژوهشی و تحقیقاتی شرکت به ارزش ۷۰۰ میلیارد ریال بود که در یک سال نیم گذشته به حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال صرف این امور شده و طی برنامه تدوین شده تا ۳۵ هزار میلیارد خواهد رسید که نمود آن طی سالهای آینده مشهود است.
دانشی به برنامهریزی برای ساخت توربین ۱۰۰ درصد ایرانی در سه مدل در سه سال آینده اشاره و اظهار کرد: پنج شرکت زیر مجموعه مناطق نفتخیز موظف شدهاند هر کدام در سال جاری ۲۰۰ هزار قلمه درخت تولید کنند و در اختیار مناطق مختلف استان برای کاشت قرار دهند و هدف پنج میلیون قلمه برای پنج سال آینده تدوین شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0