مراحل صحیح چک کردن قند خون چگونه است؟

گروه جامعه:همه ما تصور می کنیم که طریقه صحیح چک کردن قند خون با دستگاه گلوکومتر را می دانیم؛ اما آیا در حقیقت همین طور است؟! در این مطلب مراحل صحیح چک کردن قند خون با دستگاه گلوکومتر را با یکدیگر مرور می کنیم.  ۱ _دست های خود را با آب ولرم و صابون بشوئید […]

گروه جامعه:همه ما تصور می کنیم که طریقه صحیح چک کردن قند خون با دستگاه گلوکومتر را می دانیم؛ اما آیا در حقیقت همین طور است؟! در این مطلب مراحل صحیح چک کردن قند خون با دستگاه گلوکومتر را با یکدیگر مرور می کنیم.

 ۱ _دست های خود را با آب ولرم و صابون بشوئید و به طور کامل خشک کنید. فراموش نکنید چنانچه دستانتان خیس باشد، دستگاه عدد صحیحی برای قند خون نشان نمی دهد. نیازی به استفاده از الکل برای ضدعفونی نیست؛ هر چند در صورت مصرف باید اجازه داد تا الکل روی دست کامل خشک شود.

۲- سوزن را درون لنست و سپس کلاهک را روی آن قرار دهید. به یاد داشته باشید که درجه لنست باید با توجه به ضخامت پوست تنظیم شود؛ درجه های پایین تر برای کودکان و درجه های بالاتر برای ضخامت های بیشتر پوست بزرگسالان استفاده می شود.

۳- ضمن اطمینان از منقضی نبودن تاریخ مصرف نوار، آن را درون جایگاه مناسب دستگاه قرار داده و قطره خون را روی دستگاه قرار دهید. با پیشرفته تر شدن دستگاه های سنجش قند خون، امروزه کمترین میزان خون برای سنجش نیاز است. در ادامه اجازه دهید تا دستگاه میزان قند خون را نشان دهد.

۴- در صورت لزوم (به عنوان مثال در مورد بیماران مبتلا به دیابت)، قند خون را در دفترچه یادداشت کرده و در هر بار مراجعه به پزشک متخصص همراه داشته باشید.

۵- در مرحله آخر نوار را از دستگاه و سوزن را از لنست خارج کرده و به ظرف زباله مناسب انتقال دهید.

فراموش نکنید که همواره از کناره های انگشت خونگیری کنید؛ خون باید بدون هر فشاری از انگشت خارج شود و نکته آخر اینکه از هر ۱۰ انگشت می توان خون گرفت.