خواص دمنوش سماق؛ دمنوشی برای لاغری
گروه سلامت:آیا به دنبال دمنوشهای چربی سوز برای لاغری و کاهش وزن هستید؟ دمنوش سماق، گزینه مناسبی برای مصرف روزانه به هدف چربی سوزی و رسیدن به وزن ایده آل است. در ادامه به طرز تهیه دمنوش و خواص دمنوش سماق میپردازیم. خواص دمنوش سماق دمنوش سماق کاهش دهنده خونریزی رحم و التیام بخش […]
خواص دمنوش سماق
دمنوش سماق کاهش دهنده خونریزی رحم و التیام بخش برای آن است. در زمان پریود شدن گزینه مناسبی برای تسکین است.
اگر دهانتان زخم باشد، جهت درمان آن از دمنوش سماق استفاده کنید. فقط بگذارید که دمنوش خنک باشد تا زخم تان را ملتهب نکند.
اگر پلک چشمتان دچار ناراحتی شده، بعد از خنک شدن دمنوش به آن گیاه خرفه اضافه کرده و به کمک پارچهای تمیز پلکها را بشویید.
اگر خون ریزی بینی دارید؛ دمنوش خنک شده را به پارچهای تمیز آغشته کرده و بر روی پیشانی کمپرس کنید.
برای تسکین گلو درد از جوشانده آن به صورت غرغره استفاده کنید.
این دمنوش غنی از ویتامین C است که مصرف آن به جوان سازی پوست و مو کمک میکند.
این دمنوش آنتی اکسیدانهایی دارد که باعث کاهش کلسترول و چربی خون بالا شده و از ابتلا به بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
این دمنوش میتواند به افراد مبتلا به دیابت برای کاهش قند خون کمک شایانی کند.
دمنوش سماق خاصیت چربی سوزی دارد. مصرف این دمنوش به لاغری شکم و کاهش وزن بسیار اثربخش است. به فاصله ۱ ساعت بعد از وعدههای غذایی از این
دمنوش به میزان یک فنجان در روز از آن استفاده کنید.
با مصرف آن میتوان از شر فشار خون بالا خلاص شد.
عوارض و مضرات
اگر به خوردن سماق حساسیت دارید از دمنوش آن نیز به هیچ عنوان استفاده نکنید، زیرا منجر به آلرژیهای شدیدی میشود.
خوردن میوه سماق تازه منجر به مسمومیت میشود و باید در هنگامی که سماق کاملا خشک است از آن استفاده کنید.
طبع سماق
سماق در طب سنتی دارای طب سرد و خشک است. سماق حاوی مقادیر بالای فیبر، آنتی اکسیدان، اسیدهای چرب امگا ۳، پروتئین و ویتامین C است.
طرز تهیه دمنوش سماق
در ابتدا به این نکته توجه کنید که سماقی که تهیه میکنید حتما قرمز رنگ و طبیعی باشد. اگر رنگ آن قهوهای و یا بنفش بود نشان از رنگ مصنوعی در آن است.یک الی دو قاشق از پودر سماق را در قوری که آب آن به جوش آمده ریخته و بر روی حرارت غیر مستقیم کتری یا سماور قرار دهید. اگر مقداری نبات را به آن اضافه کنید؛ طعم آن از ابتدا شیرین میشود و در غیر این صورت از نبات استفاده نکنید. نبات باعث میشود طبع سرد سماق گرفته شود. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه آن را کنار گذاشته تا ته نشین شود. برای اینکه همه پودر آن وارد فنجان نشود از یک صافی ریز استفاده کنید. اگر از ابتدا نبات نریختید بعد میتوانید از نبات یا کشمش و خرما در هنگام نوشیدن آن استفاده کنید.
سماق واژه عربی است که به فارسی به آن سماک میگفتند. سماق، نام درختچهای است که ارتفاع آن در حدود ۳ تا ۴ متر است. میوه آن به شکل خوشه و به رنگ قرمز و قهوهای است. طعم میوههای آن در هنگامی که نرسیده گس است و بعد از آن ترش مزه میشود. این گیاه میوه هایش را پس از آسیاب کردن به صورت پودر در میآید و به عنوان ادویه، دمنوش مورد استفاده قرار میگیرد. این ادویه در خاورمیانه و مدیترانه طرفداران زیادی دارد. بومیان آمریکا از آن به عنوان نوعی نوشیدنی استفاده میکردند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰