آموزش افراد بدون توجه به نیاز بازار کار، یکی از آفت های مراکز علمی و آموزشی است
کلمه نیوز_ محمد هادی ایمانیه در نشست هم اندیشی رهیافت های نوین سواد آموزی در زیست بوم جدید که با حضور دکتر عبدی، معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور برگزار شد به نهادها و سازمانهای اشاره کرد که بعد از انقلاب اسلامی و توسط حضرت امام خمینی رحمه الله بنا شد و گفت: همه سازمانها و نهادهایی که با ابتکار رهبر کبیر انقلاب اسلامی بنیان گذاشته شد پُر خیر و برکت بودند و هرکدام در مقطعی، کشور و انقلاب اسلامی را یاری رساندند.
استاندار فارس بر ضرورت انجام کارِ کارشناسی برای ادامه یا پایان فعالیت نهضت سواد آموزی تاکید کرد و گفت: میبایست برای ادامه فعالیت یا پایان دادن به آن، با دقت به صورت جدی و پس از کسب نظر از کارشناسان خبره تصمیم گیری صورت پذیرد.
وی بر لزوم توجه بیش از پیش به مباحث پرورشی، تربیتی و اعتقادی جوانان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: کاربردی کردن دروس و افزایش بُعد هویت دینی و ملی افراد برخی از کاستیهای گذشته را جبران خواهد کرد.
دکتر ایمانیه بر بازنگری کلی در محتوا و روش تدریس در مدارس دانشگاهها و مراکز آموزشی و علمی تاکید کرد و گفت: حرکت برخی از دانشگاهها برای تغییر در نوع آموزش و ارتقاء به دانشگاه های نسل چهارم و پنجم در دستور کار هیئت امناء و مسئولین دانشگاه ها باشد.
وی به فارغ التحصیلان فاقد شغل اشاره کرد و اظهار داشت: آموزش افراد بدون توجه به نیاز بازار کار، یکی از آفت های مراکز علمی و آموزشی است که می بایست به صورت ویژه برای حل شدن آن تدبیر شود.
استاندار فارس در پایان با اشاره به اولویت های ابتدای انقلاب، خواستار آسیب شناسی مسائل و مشکلات موجود نظام آموزش و پرورشی شد و افزود : در زمان حال نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مراتب افق های بلندتری را هدف قرار داده است که می بایست با توجه به آن طی طریق کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰