ارایه بیش از ۳۸ هزار خدمت درمانی در بیمارستان حافظ طی ۲ ماهه نخست امسال

فارس_ با حضور مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، راهکارهای ارتقای ارایه خدمات سلامت به مادارن باردار و نوزادان در مرکز آموزشی درمانی حافظ ارزیابی شد.

کلمه نیوز_ مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی معاونت درمان دانشگاه  علوم پزشکی شیراز گفت: یکی از ارکان مهم خدمات سلامت، ارایه خدمت مناسب به مادران در دوران بارداری، زایمان و پس از آن است.

دکتر «کامران راسخ» افزود: یکی از دغدغه های مهم معاونت درمان دانشگاه، ارتقای شاخص‌های سلامت مادران و نوزادان بوده که یکی از راهکاری ارتقای آن، کاهش زایمان به روش سزارین است.

او با قدردانی از خدمات و تلاش های کارکنان مرکز آموزشی درمانی حافظ، یادآور شد: در دو ماهه نخست سال ۱۴۰۲ در درمانگاه های اعصاب و روان، جراحی عمومی، داخلی، زنان و زایمان، طب فیزیکی و توانبخشی و درمانگاه فوق تخصصی نوزادان این مرکز، بیش از ۴ هزار بیمار از سوی اساتید و پزشکان ویزیت شده اند.

دکتر راسخ ادامه داد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و بررسی شاخص های سلامت نوزادان در زمینه حفظ و ارتقای سلامت و پیشگیری از عوارض موثر بر کیفیت زندگی نوزادان، کمیته دانشگاهی ارتقای سلامت نوزادان با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضای کمیته به طور مستمر و منظم در حال برگزاری است.

به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نظارت بر کاهش مرگ ‌و میر نوزادان، برنامه‌ریزی و کمک به اجرای برنامه‌ها برای ارتقای سلامت آنها از اهداف این کمیته دانشگاهی به شمار می رود.

مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی معاونت درمان دانشگاه با تاکید بر ضرورت درمان متمرکز بیماران به ‌ویژه نوزادان و کودکان، گفت: با توسعه بخش‌ های لازم در بیمارستان‌ ها و مراکز آموزشی درمانی، می ‌توان به درمان متمرکز بیماران دست‌ یافت و به درمان بیماران به‌ ویژه نوزادان و کودکان سرعت بخشید.

در این نشست ضمن بررسی راهکارهای ارتقای ارایه خدمات سلامت به مادارن باردار و نوزادان در مرکز آموزشی درمانی حافظ، مسوولان این مرکز گزارشی از اقدامات انجام شده و چالش های این مرکز را به مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی معاونت درمان دانشگاه ارایه دادند.